Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ. Ταβλαδωράκης: «Θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες και στις λεπτομέρειες»

Χωρίς κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα θα παραταχθεί στο ντέρμπι με τον ΑΟΤ ο Ρωμανός για την 19η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Διαβάστε όσα δήλωσε στο Primesport.gr ο Κώστας Ταβλαδωράκης.

Πάνοπλος και με στόχο μία μεγάλη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΟΤ, θα παραταχθεί ο Ρωμανός στο σπουδαίο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σε τοποθέτηση του στο Primesport.gr ο Κώστας Ταβλαδωράκης έκανε λόγο πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, τονίζοντας πως δίνει έξτρα κίνητρο στην ομάδα του, το ότι αγωνίζεται στην έδρα της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι απέναντι σε μία παρά πολύ καλή ομάδα. Όπως στα περισσότερα ντέρμπι θεωρώ πως θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες και στις λεπτομέρειες. Είμαστε σε καλή κατάσταση, προερχόμαστε από καλά αποτελέσματα και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτά. Παίζουμε στην έδρα μας που αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο να πάρουμε τη νίκη όπως προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και  είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για τις συνθήκες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.»