Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ. Ταβλαδωράκης: «Ο Ρωμανός αρχίζει να μεγαλώνει – Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»

Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια με σταθερά και μεθοδικά βήματα αφήνει το στίγμα της στα γήπεδα της Α1 ΕΠΣΗ, είναι ο Ρωμανός. 

Το σωματείο της Ελιάς αποτελεί μια από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες της κατηγορίας, κάτι που αποτυπώνεται και στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς ο Ρωμανός είναι 3ος, στο -5 από τον πρώτο ΑΟ Τυμπακίου. 

Ένας άνθρωπος στον οποίο οφείλεται κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος η επιτυχία του Ρωμανού, είναι ο Κώστας Ταβλαδωράκης

Ένας άνθρωπος που… ζωγράφιζε ως ποδοσφαιριστής στα γήπεδα, μεταλαμπαδεύει πλέον τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι μάλιστα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον

Ο τεχνικός του Ρωμανού μίλησε στο PrimeSport κάνοντας τον απολογισμό του πρώτου γύρου και τονίζοντας πώς το πρόσημο είναι θετικό: 

«Τώρα που τελειώνει και ο πρώτος γύρος, το πρόσημο είναι θετικότατο. Νομίζω ότι η φετινή χρονιά είναι και φυσικό επακόλουθο των τελευταίων ετών, κάτι που δείχνει ότι αυτή η ομάδα αρχίζει να μεγαλώνει.

Βρισκόμαστε σταθερά στις πρώτες θέσεις, χωρίς υπερβολές, χωρίς να έχουμε παρεκκλίνει από το πλάνο που έχουμε οριοθετήσει. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, δεν επαναπαυόμαστε, δεν μένουμε πάνω σε αυτό και θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι!»

Ερωτώμενος για το αν ο Ρωμανός κάποια στιγμή θα ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω και να προσπαθήσει να βρεθεί στη Γ’ Εθνική, απαντάει:

«Αυτό είναι ένα κομμάτι στο οποίο, τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Όταν τα τελευταία χρόνια είσαι σε υψηλές θέσεις, πριν δύο χρόνια έχασες την 1η θέση την προτελευταία αγωνιστική και είσαι πάντα ψηλά, κάποια στιγμή πιθανόν όταν λειτουργείς χωρίς υπερβολές και έχουν ωριμάσει οι συνθήκες κι είσαι έτοιμος, να έρθει σαν φυσικό επακόλουθο.

Εμείς θέλουμε κάθε Κυριακή να είμαστε καλά, να ασχολούμαστε με πράγματα που ελέγχουμε εμείς, όπως η απόδοσή μας και πάνω σε αυτό κινούμαστε κάθε εβδομάδα. Πού θα μας βγάλει και πότε θα είναι οι καταστάσεις όπως πρέπει για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, θα το δούμε…»