Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μόντι: «Δίκαιο αποτέλεσμα – Παράξενο το πρωτάθλημα»

12η αγωνιστική στην Α1 ΕΠΣΗ και ο Ρωμανός φιλοξένησε τη Χερσόνησο που… του έβαλε δύσκολα!

Το ρολόι έγραφε 59′ όταν η ομάδα της Ελιάς βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως αυτό δεν κράτησε πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα, ο Μόντι εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» και έστειλε τη μπάλα να ξεκουραστεί στα δίχτυα του Δημαράκη… 

Κάπως έτσι ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Κώστα Ταβλαδωράκη και η συνέχεια είναι γνωστή… 

Ο σκόρερ του τέρματος που έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, Μόντι Χαλιλάι, μίλησε στο Primesport μεταξύ άλλων, για τη σημερινή νίκη της ομάδας του, το πρωτάθλημα και το κλίμα στο Ρωμανό. 

«100% ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»

Δίκαιο 100% χαρακτήρισε το αποτέλεσμα επί της Χερσονήσου, ο ποδοσφαιριστής του Ρωμανού:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες. Εμείς είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για το ματς και ήμασταν διαβασμένοι. Έτσι ήρθε και το αποτέλεσμα που θέλαμε, το οποίο είναι 100% δίκαιο!»

«ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ»

Στη συνέχεια μίλησε για το κλίμα στην ομάδα της Ελιάς, λέγοντας πώς είναι καλό και οφείλεται και στους ανθρώπους του σωματείου και στον προπονητή, Κώστα Ταβλαδωράκη:

«Το κλίμα είναι παρά πολύ καλό και οφείλεται τόσο στους ανθρώπους της ομάδας, όσο και στον προπονητή, οι οποίοι έχουν ένα μεγάλο μερίδιο σε αυτό. Σίγουρα, τα θετικά αποτελέσματα που φέρνουμε, είναι βαρύνουσας σημασίας. Οι παραπάνω λόγοι, βοηθούν στη σύνθεση του πολύ ωραίου κλίματος, που θεωρώ φαίνεται και μέσα στο γήπεδο!»

«ΣΤΟΧΟΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ»

Όσον αφορά τον στόχο του Ρωμανού, τόνισε πώς αυτός είναι, να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται:

«Στόχος μας σίγουρα είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Σίγουρα, θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, κάτι που επιζητά και ο προπονητής μας. Πιστεύω ως τώρα δείχνουμε πολύ καλά στοιχεία και θεωρώ θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα!»

«ΤΥΜΠΑΚΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

Στην ερώτηση για το ποια ήταν η ομάδα που δυσκόλεψε περισσότερο τον Ρωμανό, απάντησε πώς ήταν το Τυμπάκι, διότι είναι ένας ικανός αντίπαλος και η ομάδα του δεν ήταν σε καλή μέρα:

«Το παιχνίδι με τον ΑΟ Τυμπακίου ήταν νομίζω το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής. Διότι είχαμε έναν πολύ ικανό αντίπαλο απέναντί μας και παράλληλα, πραγματοποιήσαμε τη χειρότερή μας εμφάνιση. Οπότε αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος δείκτης δυσκολίας.»

«ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»
Παράξενο χαρακτήρισε κλείνοντας το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ:

«Πρόκειται για ένα παράξενο πρωτάθλημα. Δεν θα έλεγα πάντως ότι είναι από τα καλύτερα που θυμάμαι στην συγκεκριμένη κατηγορία.»