Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την ανατροπή ο Ρωμανός, τις «φωνές» η Χερσόνησος

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ρωμανός επιβλήθηκε 3-2 της Χερσονήσου.

Έπειτα από ένα πολύ καλό ματς, η ομάδα της Ελιάς πήρε το «τρίποντο» και επέστρεψε στις επιτυχίες. Ο σύλλογος του λιμανιού, από την άλλη, προσπάθησε, όμως στο φινάλε δεν πήρε κάτι από το ματς. Έχει, πάντως, πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μανδαλενάκη.

Στο πρώτο μέρος το συγκρότημα του Άγγελου Βαρδάκη είχε ακυρωθέν γκολ με τον Ψωρογιάννη για επιθετικό φάουλ, κάτι που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες και το σύνολο του Κώστα Ταβλαδωράκη είχε δοκάρι με τον Αντ. Κομνηνό.

Η επανάληψη ήταν συγκλονιστική, καθώς στο 59’ ο Κομσίου πέτυχε το 0-1, αλλά η απάντηση των νικητών ήταν άμεση, αφού στο 62’ ο Μόντι με τρομερό σουτ ισοφάρισε. Στο 82’ ο Ανυφαντάκης σημείωσε το 2-1 με κεφαλιά και τρία λεπτά αργότερα ο Πλευράκης «έγραψε» το 2-2. Στο 90’ οι νικητές κέρδισαν πέναλτι, με τους ηττημένους να υποστηρίζουν ότι η παράβαση ήταν εκτός περιοχής. Ο Ζαμίδης ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το 3-2, ενώ λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο Φερεντίνος.  

Ρωμανός: Κασσωτάκης, Παρτάλης, Μπαλάφας, Ανυφαντάκης, Γιακουμάκης, Χαλιλάι, Μαρκόπουλος, Παχάκης, Ιππ. Κομνηνός, Αντ. Κομνηνός, Κεφάκης.

Χερσόνησος: Δημαράκης, Ψωρογιάννης, Φερεντίνος, Ζαρκαδούλας, Πέκι, Κομσίου, Ντρεϊά, Χιλά, Χαρατσής, Στεργίου, Καπετανάκης.