Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ19 ΟΦΗ: Διπλό με ανατροπή στο Περιστέρι και 2η θέση στο πρωτάθλημα (1-2 Video)

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Κ19 του ΟΦΗ, χάρη στα γκολ των Θεοδοσουλάκη και Fallatah, επικράτησε με 1-2 της αντίστοιχης του Ατρόμητου στο Περιστέρι για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19 και πλέον με 21 βαθμούς έπιασε στη 2η θέση τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Τσαντιλα στο 35’.

Στο 43’ ο Θεοδοσουλάκης με σουτ εκτός περιοχής, μετά από πάσα του Γανόπουλου, νίκησε τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, ισοφαρίζοντας σε 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Στο 58’ οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή έχασαν σημαντική ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα, όταν έπειτα από κόρνερ του Αποστολάκη, ο Σημαντηράκης σούταρε με τον αντίπαλο γκολκίπερ να έχει απάντηση.

Στο 61’ ο Fallatah έκανε την ολική ανατροπή για τον ΟΦΗ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστολάκη και ωραία προσποίηση του Χνάρη, ο Σαουδάραβας επιθετικός έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Fallatah με τη φανέλα της Κ19 του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι στο 83’ ο Ατρόμητος έχασε πέναλτι, όταν ο Μουντές έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Μακατουνάκη.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μακατουνάκης, Καρανδινός, Ρολάκης, Χνάρης, Χότζα, Ζαχαριουδάκης, Γανόπουλος (65’ Μάρα), Θεοδοσουλάκης (45’ Πιστικός), Fallatah (90’ Μακράκης), Αποστολάκης, Σημαντηράκης (85’ Αδαμάκης).