Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ19 ΟΦΗ: Mαχητική κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό αλλά ήττα με 1-0

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε η Κ19 του ΟΦΗ στην εξ΄αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση που έγινε στο  προπονητικό κέντρο του Ρέντη με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Super League όπου η ομάδα του Μ. Πατεμτζή ηττήθηκε με 1-0. 

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 5΄άγγιξε το 0-1 με τον Σίνα να προλαβαίνει τον Θεοδοσουλάκη πριν αυτός πλασάρει και στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Από το 15΄και μετά ο Ολυμπιακός αύξησε  την πίεση του προς την άμυνα του ΟΦΗ και κατάφερε στο 23΄να ανοίξει το σκορ. Ο Καρανάτσιος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Τανούλης με κεφαλιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Λώλη που έκανε το 1-0.

Ο Λώλης είχε και την μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό μετά το 1-0 στο πρώτο μέρος αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Στο 38′, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των ποδοσφαιριστών της Κ19 του ΟΦΗ  η μπάλα έφτασε στον Θεοδοσουλάκη, ο οποίος σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο νεαρός επιθετικός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Ο Καλαφάτης με δύο πολύ καλές επεμβάσεις στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους κράτησε μέσα στη διεκδίκηση του ματς τον ΟΦΗ που ήταν καλύτερος σε μεγάλο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου από τον Ολυμπιακό αλλά δεν κατάφερε να βάλει ένα γκολ και να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.

ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Σέχου, Μπλίντο, Χνάρης, Ζαχαριουδάκης, Κουτσουπιάς (38’ Καρανδινός), Φαϊτάκης, Πιστικός (73’ Πορτοκαλίδης), Αδαμάκης (86’ Φανουράκης), Κουτεντάκης (86’ Τακάκης), Θεοδοσουλάκης (73’ Σταυρόπουλος).

Φωτογραφία: olympiakos.org