Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λαδουκακης: “Ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι αν χάνεις ευκαιρίες θα το πληρώσεις και έτσι έγινε!”

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Αετού Ανωγείων για το παιχνίδι με τα Κανάρια

Η ομάδα των Ανωγείων πήρε το προβάδισμα αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το ματς με τα Κανάρια καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 1-3 εντός έδρας.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης μίλησε στο Primesport.gr ο τεχνικός του Αετού, Παναγιώτης Λαδουκάκης, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του ήταν πιο ουσιαστική στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη το αυτογκόλ και η αυστηρή αποβολή την οδήγησαν στην ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Λαδουκάκη:

“Και από τα τρία αποτελέσματα κρατάμε και τα καλά στοιχεία αλλά και τα αρνητικά, ώστε να τα διορθώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι.

Δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι.

Γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και μπήκαμε μπροστά στο σκορ αλλά στο δεύτερο αν και ξεκινήσαμε με μια πολύ καλή φάση βρεθήκαμε άτυχοι και ισοφαρίστηκε το παιχνίδι με αυτογκόλ μας.

Στην συνέχεια με αυστηρή τιμωρία προς τον ποδοσφαιριστή μας, δέχτηκε την κόκκινη κάρτα, χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα για μερικά λεπτά και στην ροή του παιχνιδιού έγινε το πέναλτι και μπήκαμε πίσω στο σκορ.

Παρόλα αυτά συνεχίσαμε να προσπαθούμε με ευκαιρίες να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα αλλά ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι εάν χάνεις ευκαιρίες θα το πληρώσεις και έτσι έγινε, σε μια κόντρα επίθεση μπήκε το τρίτο γκολ.

Πιστεύω σε όλους τους παίκτες και μαζί με τις ουσιαστικές προσθήκες που θα γίνουν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα μας θα είναι πολύ καλύτερη και θα παίξουμε καλύτερο και πιο ουσιαστικό ποδόσφαιρο!

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του φίλου μου, Παναγιώτη Κορδονούρη και τους δίνω συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.”