Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Σκηνές χάους, λιποθυμίες φιλάθλων

Αδιανόητο περιστατικό στη Λιβαδειά, με δακρυγόνο των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο να πέφτει στην εξέδρα των οπαδών του Παναθηναϊκού και δεκάδες ανθρώπους να τρέχουν στον αγωνιστικό χώρο για να αναπνεύσουν!

Με τη λήξη του ημιχρόνου ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό υπήρξε νέα ρίψη δακρυγόνων με αποτέλεσμα κόσμος να μπει μέσα στο γήπεδο ενώ υπήρξαν και δύο οπαδοί που λιποθύμησαν.

Με τη λήξη του ημιχρόνου ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό υπήρξε νέα ρίψη δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις αυτή τη φορά προς την κερκίδα που βρίσκονταν οι φίλαθλοι του τριφυλλιού με αποτέλεσμα κόσμος των πράσινων να μπει μέσα στο γήπεδο ώστε να μείνει μακριά από την αποπνικτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί ενώ υπήρξαν και δύο οπαδοί που λιποθύμησαν.

Οι δύο φίλαθλοι έπεσαν μέσα στο χορτάρι και έδειχναν να μην έχουν τις αισθήσεις τους. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και ένα ασθενοφόρο στο γήπεδο με σκοπό να παραλάβει τον φίλαθλο του Παναθηναϊκού ενώ υπήρχαν σκηνές χάους με τον κόσμο να προσπαθεί να φύγει από την απέναντι θύρα.
πηγή Sport24.gr