Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Λευκή» ισοπαλία για Εργοτέλη και Ρωμανό στο Μαρτινέγκο

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ρωμανό για την 28η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Δύο αντίπαλοι που είχαν χαρίσει γκολ και θέαμα στις αναμετρήσεις τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έμειναν στο 0-0 για την 28η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Από ένα ημίχρονο κάθε ομάδα στο Μαρτινέγκο, με τον Εργοτέλη να φτάνει ουκ ολίγες φορές κοντά σε ένα γκολ με κύριους δράστες τους Ντίσα και Χότζα. Ο τελευταίος μάλιστα είχε και δοκάρι στο 30′, με τη μπάλα στην επαναφορά να φτάνει στα πόδια του Ντίσα που δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.

Ο Ρωμανός κατάφερε να ισορροπήσει στο δεύτερο μέρος, έχοντας μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Κρανιωτάκη για να πάρει το προβάδισμα, ενώ προοπτική να ανοίξουν το σκορ είχαν και οι Παχάκης, Μαρκόπουλος και Ανυφαντάκης.

Ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες λόγω απευθείας αποβολής στο 75′, με τον διαιτητή Μπαλίδη να φέρνει ξανά την αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι λίγο πριν το τέλος, δείχνοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πλατοκούκη για μαρκάρισμα στο 90′.

Ο Ρωμανός είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις, με τον Ιπποκράτη Κομνηνό να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μιράσι, σε πέναλτι που κέρδισε ο Χαλιλάι από τον Μερκουλίδη, με αποτέλεσμα το ματς στο Μαρτινέγκο, να λήξει χωρίς σκορ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Κουτίδης – Ξημεράκης): Μιράσι, Κορνάρος, Πλατοκούκης, Κρασανάκης (85′ Βασιλάκης), Παναγιωτάκης, Χότζα (85′ Τβαούρι), Σφακιανάκης (62′ Μιχελουδάκης), Φθενάκης (62′ Ψυχαράκης, Ταγγίνης, Ντίσα, Μερκουλίδης

ΡΩΜΑΝΟΣ (Κώστας Ταβλαδωράκης): Σαβουϊδάκης, Μπαλάφας, Ανυφαντάκης, Μόντι, Α. Κομνηνός (62′ Παρτάλης) , Κάββαλος (62′ Mαυρομάτης), Κεφάκης (87′ Ζαμίδης), Μαρκόπουλος, Κρανιωτάκης (62′ Ι. Κομνηνός), Γιακουμάκης, Παχάκης