Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λευκή ισοπαλία λόγω ανέμου… στο Λεβαδειακός- Παναιτωλικός (0-0)

Ο ισχυρός αέρας δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών κι έτσι η «λευκή» ισοπαλία παρέμεινε σε ένα κακό ματς – Αποτέλεσμα σαν ήττα για τους γηπεδούχους.

Αναμέτρηση που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα ήταν το Λεβαδειακός-Παναιτωλικός. Το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων, σε ένα παιχνίδι με κακό θέαμα, λιγοστές ευκαιρίες και δύσκολες συνθήκες διεξαγωγής. Λόγω του δυνατού αέρα που υπήρχε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έκανε δύσκολη τη δουλειά των παικτών.

Τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε διάθεση για μεγάλα ρίσκα, ο φόβος για να μη χάσουν υπερίσχυσε της επιθυμίας για να νικήσουν. Βέβαια το αποτέλεσμα αυτό είναι πολύ κακό για τους γηπεδούχους. Ο Λεβαδειακός έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από την ουραγό Λαμία, μένοντας στην εντός έδρας ισοπαλία σε ματς που θεωρητικά ήταν στα προαπαιτούμενα για τη «μάχη» που δίνει για σωτηρία. O Παναιτωλικός απ’ την άλλη, θα συνεχίσει στη Super League όντας βαθμολογικά αδιάφορος καθώς δεν έχει ελπίδες για τα Play Offs, ενώ δεν κινδυνεύει με μπλεξίματα.

Το ματς άρχισε με τον Λεβαδειακό να δοκιμάζει να επιτεθεί, προσπαθώντας να πάρει κάποια ρίσκα. Ο Σακό έκανε σέντρα σουτ στο 5’, με τον Γκρατερόλ να αποκρούσει με δυσκολία. Οι Βοιωτοί κράτησαν την πρωτοβουλία, όμως οι προσπάθειές τους ήταν ημιτελείς και έτσι ευκαιρίες ουσιαστικές δεν υπήρξαν μέχρι και το ημίωρο της αναμέτρησης.

Ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που δημιούργησε κι έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, η οποία ουσιαστικά ήταν και η πρώτη του στην αναμέτρηση. Ο Καρέλης βγήκε απέναντι απ’ τον Γκροφ, όμως ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού βγήκε νικητής και έμεινε το 0-0.

Το πρώτο μέρος που ήταν πολύ κακό σε επίπεδο θεάματος, έφτασε στο τέλος του. Ένα «φτωχό» ματς από κάθε άποψη οδηγήθηκε στην ανάπαυλα με μία ευκαιρία ουσιαστικά.

Η αρχή του δεύτερου ημιχρόνου έγινε με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να απειλήσει. Ο Κολοβός μέσα απ’ την περιοχή σούταρε, αλλά δεν είχε καλή θέση σώματος κι έτσι έχασε την ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 54’, καθώς έγινε μια σέντρα σουτ απ’ τα αριστερά με την πορεία της μπάλας να αναγκάζει τον Γκρατερόλ σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Ο Λεβαδειακός διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι λίγο μετά τη μία ώρα αγώνα. Ο Χουχούμης έκανε το μαρκάρισμα στον Νταμπό, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, χωρίς να αλλάζει κάτι μέσω VAR.

Η σκοπιμότητα ήταν κυρίαρχη στο ματς, ο Λεβαδειακός στην τελική ευθεία του ματς έδειχνε να έχει περισσότερη διάθεση για επιθετική δραστηριότητα, χωρίς όμως να παίρνει μεγάλα ρίσκα. Κυρίως από στατικές φάσεις οι γηπεδούχοι δοκίμαζαν να απειλήσουν, δίχως να τα καταφέρουν. Όπως στο 84’ με τον Νταμπό να εκτελεί φάουλ και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε μέχρι το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή, χωρίς ευκαιρίες και με προσπάθειες από στατικές φάσεις χωρίς ουσία και αποτέλεσμα. Έτσι το 0-0 ήρθε να συμπληρώσει στον απόλυτο βαθμό την εικόνα της αναμέτρησης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γ. Πετράκης): Γκροφ, Ντεντάκης, Λιάγκας, Παζ, Παναγιώτου, Νίκας (69′ Σκβάρκα), Νταμπό, Χάμοντ, Βρακάς, Γιαννιώτας (80′ Συμελίδης), Σακό (74′ Δούμτσιος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ, Αναστασίου): Γκρατερόλ, Λιάβας, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (80′ Μπουζούκης),  Σενγκέλια (63′ Χουάνπι), Ντουάρτε, Καρέλης (79′ Ζοάο Πέδρο)

Πηγή: onsports.gr