Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Λύγισε” στις καθυστερήσεις η Κ17 του ΟΦΗ μετά από ματσάρα με την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ στις καθυστερήσεις και να πάρει το τρίποντο στην Κρήτη

Η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει με τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, επικρατώντας με 3-2, για την 9η αγωνιστική της Super League U17.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ ήρθε στο 38ο λεπτό, όταν μετά από φάουλ του Δάρλα, ο Σωμαράκης πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Η Ένωση ανέβασε στροφές και έφτασε στο γκολ με τον Μαυρόπουλο στο 42′, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κολοκοτρώνη.

Το ημίχρονο έκλεισε με το 0-1 της Ένωσης, ενώ το δεύτερο έφερε πολλά γκολ και φάσεις.

Στο 53ο λεπτό ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπέινα, με τον Δάρλα να αναλαμβάνει την εκτέλεση, φέρνοντας το παιχνίδι στο 1-1, ωστόσο η Ένωση πήρε ξανά το προβάδισμα στο 61′ με ωραίο σουτ του Ανδριώτη.

Στο 83ο λεπτό ο Σωμαράκης εκτέλεσε το φάουλ, για τον Δάρλα, που πέτυχε ξανά γκολ, ισοφαρίζοντας σε 2-2, ενώ το τελικό αποτέλεσμα ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Λεόντης έκανε μια καλή ενέργεια και από το ύψος της περιοχής και σκόραρε για το τελικό 2-3 για την ομάδα του.

Συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ: Μπουστζοκάι, Νινιράκης (66′ Κοζυράκης), Μπέινας, Χαραλαμπάκης, Καινουργιάκης, Ντάγια (70′ Κωνσταντακόπουλος Γ.), Σωμαράκης, Χαραλάμπης (46′ Πατραμάνης), Κωστέας (70′ Κωνσταντακόπουλος Α.), Δάρλας, Τσελεγγίδης (56′ Παντέρης)

ΑΕΚ: Δούκας, Κολυφέτης, Μαρκόπουλος, Τσαραμανίδης, Μπούσιος (56′ Λιγάτος), Παναγιωτόπουλος (73′ Αβράσογλου), Δασκαλόπουλος (73′ Κουτσουδάκης), Κολοκοτρώνης (73′ Λεοντής), Ανδριώτης (79′ Ψυχογιός), Κοσκολέτος, Ντάνι.

Πηγή: talentabout.gr