Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λ. Κεφαλογιάννης: «Χαίρομαι που αγωνίζομαι στην ομάδα του χωριού μου – Είμαστε μία οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο»

Στο Primesport.gr μίλησε ο αρχηγός του Αετού Ανωγείων, Λευτέρης Κεφαλογιάννης.

Ο ικανός επιθετικός μίλησε για την εμπειρία να αγωνίζεται στην ομάδα του χωριού, δηλώνοντας χαρούμενος για αυτό το γεγονός, ανέλυσε την πορεία του Αετού από την αρχή της σεζόν, ενώ τόνισε πως θα είναι προϊόν των συμπαικτών του, αν καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των σκόρερ στον 2ο Όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Όσον αφορά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν απέναντι στη Φαιστό στους Βώρους, ο Λ. Κεφαλογιάννης δήλωσε πως η ομάδα του θα πάει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λευτέρης Κεφαλογιάννης: 

«Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά παρόλο που σκοράραμε εύκολα δεχόμασταν πολλά γκολ. Με τις νέες προσθήκες αρχίσαμε να βρίσκουμε τα πατήματα μας και ήρθαν οι νίκες και τα θετικά αποτελέσματα. Είμαστε μια οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο. Παίζουμε κάθε αγωνιστική για την νίκη το ίδιο θα κάνουμε και την Κυριακή. Αν βγω τελικά πρώτος σκόρερ το οφείλω στους συμπαίκτες μου στην στήριξη που μου δίνουν και την δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση. Χαίρομαι που παίζω στο χωριό μου και αυτό μου δίνει ώθηση για να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και από την στήριξη των φιλάθλων μας»