Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μέχρι το τέλος του 2023 μπαίνει στο ανακαινισμένο… σπίτι του ο Ηρόδοτος

Όλα φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους στον Ηρόδοτο, με την ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού να περιμένει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, να μπει στη ανακαινισμένη έδρα της.
 
 
Η ανακοίνωση:
 
 
«Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου , ( Π.Α.Σ.Α ΗΡΟΔΟΤΟΣ ) , Ο Προεδρος Κυριος Λημναιος Εμμανουήλ και ο Γενικός Διευθυντής Κύριος Σωκιανος Στέλιος , είναι στην ευχάριστη θέση , οτι ειχαν Ανακοινώσει , Υποσχεθεί και Δεσμευτεί το περασμένο καλοκαιρι στην Γενική Συνέλευση της Ομάδας , το κάνουν Πράξη και Εργο !!!! .
Ένταξη και επικαιροποίηση του συλλόγου στο μητρώο της Γενικης Γραμματείας Αθλητισμού , Άμεση αδειοδότηση ολων των εγκαταστάσεών του Σταδίου Ν.Αλικαρνασσου , Ανακατασκευη και Ανάπλαση του βοηθητικού γηπέδου μας Ιωάννη Σκουρελος με φυσικό χλοροταπητα , Κατασκευή δυο νέων μικρών βοηθητικών γηπέδων , Ανακαίνιση κυλικείων με δυο νεους χωρους καφε , Αδειοδότηση και κατασκευη δυο νεων σκεπαστρων , Αριστερής και Δεξιάς κερκίδας του κεντρικού γηπέδου μας . Κατασκευή 2 Νεων Γηπέδων ” ΤΕΝΙΣ ” Και ” ΒΟΛΕΥ ” Και ενός Γυμναστηρίου , για να Γυμναζονται οι αθλητές της Νέας Αλικαρνασσού .. Σε όλα αυτά είναι Διπλα μας Έμπρακτα , Αλλα και με χρηματοδότησεις , ο Υπουργός μας Λευτέρης Αυγενακης , Η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου . Τους Ευχαριστούμε όλους Απο Καρδιάς . Πλανο όλοκληρωσης των Έργων και Κατασκευής των Παραπάνω , έχει τεθεί η 30 Δεκεμβρίου 2023 .»