Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μία σεζόν καταξίωσης για τον Μάνο Χρήστου!

Για τον Μάνο Χρήστου είναι μία χρονιά καταξίωσης καθώς απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο όντας ουσιαστικά ο βασικός γκολκίπερ του Γιούχτα στην πορεία μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. 

Ο Ηρακλειώτης πορτιέρο βρίσκεται δυόμιση χρόνια στις Αρχάνες (από τον Γενάρη του 2020), έχοντας διανύσει μία καριέρα περνώντας από πολλές ομάδες. Ξεκίνησε από το τοπικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Δία (σε ηλικία 16 ετών), του Ανθεστίων και στην συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Γλυφάδας, Κ20 ΟΦΗ, Ερμή Ζωνιανών, ΠΑΟΚρουσώνα, Δόξα Μεγαλόπολης, Ερμιονίδας, Ναυπακτιακού, Αστέρα Αμαλιάδας, Επισκοπής και Πόρου.

Πλέον στα 27 του δείχνει πιο ώριμος από ποτέ, αρπάζοντας την ευκαιρία από τον προπονητή του Νίκο Σουργιά, σε μία περίοδο όπου ο Γιώργος Κόλλιας ήταν τραυματίας. Ο Χρήστου έπαιξε σε 18 σερί αγώνες πρωταθλήματος και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα των Αρχανών, όντας αρκετά σταθερός ενώ κράτησε σε επτά από τους δεκαοκτώ αγώνες ανέπαφη την εστία του.