Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαραγκάκης: “Παραιτούμαι από την θέση του προέδρου του Δωριέα – Μομφή στο πρόσωπο μου και δυσφήμηση στο όνομα μου”

Δείτε αναλυτικά τα λόγια του Ανδρέα Μαραγκάκη και τους λόγους της παραίτησης του

Ο Ανδρέας Μαραφκάκης μετά από τρία χρόνια παραιτήθηκε από την προεδρία του Δωριέα και με ανάρτηση του ανέφερε τους λόγους για τους οποίος προέβη σε αυτή του την απόφαση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του Δωριέα:

“Μετά από τρία χρόνια δικής μου παρουσίας στο διοικητικό συμβούλιο του αθλητικού σωματείου Δωριέας, στο οποίο εκλέχθηκα πρόεδρος από εσάς, λόγω του ότι υπάρχει μομφή στο πρόσωπό μου και δυσφήμηση του ονόματός μου, με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς, για πολλούς λόγους που θα αναφέρω παρακάτω παραιτούμαι από τη θέση του προέδρου.

Προσπαθήσαμε με διάλογο και συνεργασίες να βρούμε λύσεις στο ακανθώδες οικονομικό ζήτημα που υπάρχει.

Η άρνηση της δημοτικής αρχής για την παραχώρηση της πλατείας Μεϊντάνι στο Καστέλλι Πεδιάδος, για να πραγματοποιηθεί εκδήλωση λαϊκής βραδιάς ήταν η πρώτη αφορμή για την παραίτησή μου και όχι μόνο.

Η πολιτική μου ταυτότητα ήταν και είναι ξεκάθαρη και δεδομένη, χωρίς αυτή να δημιουργεί αντιθέσεις και κοινωνικές παθογένειες.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι διάφοροι σωτήρες ότι το σωματείο μπαίνει σε περιπέτεια και υπεύθυνοι είμαστε όλοι που κρίνουμε εύκολα και δεν σεβόμαστε την ιστορία αυτού του σωματείου.

Αυτοί οι οποίοι κρίνουν το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, ας δώσουν τώρα τη διοικητική λύση, αφού θεωρούν τους εαυτούς τους ικανούς να συνεχίσουν τη ΝΌΜΙΜΗ λειτουργία του σωματείου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν με συμβούλευσαν και με βοήθησαν ηθικά και οικονομικά, για τα έξοδα της ομάδας, αφήνοντας για το τέλος, τους ποδοσφαιριστές μας, μικρούς και μεγάλους, που με εμπιστεύτηκαν και με το πείσμα τους και την ψυχή τους μου χάρισαν υπέροχες και μοναδικές στιγμές.

Ο καθένας κρίνεται από τα έργα του και τις ικανότητές του.

Εύχομαι ολόψυχα τα μέλη, οι φίλοι, οι οικογένειες των αθλητών, ανεξαρτήτως παρατάξεων, καθώς και όλοι οι Καστελλιανοί και όχι μόνο, να συνειδητοποιήσουν εγκαίρως τη σημαντικότητα του ιστορικού μας σωματείου και την αναγκαιότητα της σωστής και απρόσκοπτης λειτουργίας του.

Ελπίζω οι φίλοι του Δωριέά, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό του σωματείου και του τόπου.

Ευχαριστώ πολύ

Εκ μέρους του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ”