Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαυρογιαννάκης: “Ήμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο”

Οι δηλώσεις του προπονητή του Κεραυνού για ΑΕΚατσαμπά και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν

Ο Κεραυνός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο εξ΄ αναβολής με την ΑΕΚατσαμπά αλλά δεν τα κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς καθώς ηττήθηκε με σκορ 3-4.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός του Κεραυνού προχώρησε σε δηλώσεις για το παιχνίδι καθώς και για το τελευταίο ματς της σεζόν.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Άρη Μαυρογιαννάκη:

“Άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι για τα παιδιά μας, απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα με ποιότητα.

Είμαστε καλύτεροι μέσα στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα δεχτήκαμε δυστυχώς το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά επίσης με ευκαιρίες και δοκάρι αλλά και πάλι στο πρώτο λάθος που κάναμε η εμπειρία του αντιπάλου φάνηκε για άλλη μια φορά και σκόραρε ξανά.

Δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι και αυτό είναι στα υπέρ των παιδιών.

Σκοράραμε και συνεχίσαμε να πιέζουμε αλλά σε ότι λάθος κάναμε τον πληρώναμε και έτσι δεχτήκαμε τρίτο τέρμα. Μειώσαμε ξανά και στην συνέχεια ξανασκοράραμε ώστε να φτάσουμε το παιχνίδι στο γκολ.

Τα παιδιά πέρα των αγωνιστικών που μας το έχουν αποδείξει σε πολλά παιχνίδια έχουν και ψυχικά αποθέματα και δεν σταματάνε να παίζουν μέχρι τέλος παιχνιδιού.

Πάμε το Σάββατο να παίξουμε και το τελευταίο μας παιχνίδι με επίσης μια καλή και έμπειρη ομάδα και θα κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε και να πάρουμε ακόμη μια πολύ δυνατή εμπειρία.”