Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη κίνηση ανθρωπισμού και αλληλεγγύης από την οικογένεια Τζιράκη

Η οικογένεια Τζιράκη δίπλα στα παιδιά της Αιματολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ

Σε μία πολύ μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς που μπορεί να σώσει ζωές προχώρησε η οικογένεια Τζιράκη καθώς παρέδωσε έναν απινιδωτή για τις ανάγκες των παιδιών που νοσηλεύονται στην Αιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια και την ετοιμότητα της κλινικής σε επείγουσες καταστάσεις.

Σίγουρα για ακόμη μία φορά η οικογένεια Τζιράκη αποδεικνύει έμπρακτα τον ανθρωπισμό της κάνοντας ένα δώρο ζωής στα παιδιά της κλινικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της κλινικής:

“Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στην κλινική μας την οικογένεια του κου Μιχάλη Τζιράκη, τον γιο του κο Δημήτρη Τζιράκη με την σύζυγο του κα Κάββαλου, όπου παρουσία του Διοικητή ΠΑΓΝΗ κου Χαλκιαδάκη, έγινε η παράδοση ενός απινιδωτή για τις ανάγκες των παιδιών που νοσηλεύονται, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια και την ετοιμότητα της κλινικής σε επείγουσες καταστάσεις.

Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκριση και προσφορά τους καθώς αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης στο δύσκολο έργο της κλινικής και στον καθημερινό αγώνα ζωής παιδιών και γονέων. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Φεύγοντας μας έδωσαν την διαβεβαίωση ότι θα είναι παντα δίπλα στα παιδιά και στις ανάγκες τους.”