Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη νίκη για την ΡΕΑ στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Ολυμπιάδα Υμηττού (3-0)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2022 η Ρ.Ε.Α., επικρατώντας με 3-0 της Ολυμπιάδας Υμηττού στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Α΄Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών.
 
Να σημειώσουμε ότι ο σημερινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στα άτομα με αυτισμό, με παιδιά από τον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό να συνοδεύουν τις παίκτριες μας πριν τη σέντρα της αναμέτρησης. Αυτοί είναι οι πραγματικοί νικητές της ζωής.
 
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδ επέστρεψε στις επιτυχίες, πραγματοποιώντας μία σπουδαία εμφάνιση στο γήπεδο της Σοχώρας. Απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως η Ολυμπιάδα, κατάφερε να κυριαρχήσει απόλυτα και να σημειώσει μία εμφατική νίκη, δίνοντας τις ανάλογες απαντήσεις μετά την ήττα από τον Εργοτέλη.
 
Οι παίκτριες της ΡΕΑ κατάφεραν να «χτυπήσουν» μόλις στο 3ο λεπτό με την Μπετανκούρ, η οποία υποδέχθηκε ιδανικά την βαθιά μπαλιά της Δαφέρμου και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 1-0. Ακριβώς το ίδιο γκολ σημειώθηκε στο 32ο λεπτό, με τη Δαφέρμου δημιουργό και την Μπετανκούρ να σημειώνει το 2ο προσωπικό της τέρμα και της ομάδας μας για το 2-0.
 
Στην επανάληψη, η Ρ.Ε.Α. συνέχισε σε υψηλό ρυθμό, βγάζοντας σπουδαίες φάσεις και συνεργασίες. Σε μία από αυτές, η Κελαϊδή στο 49ο λεπτό έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, γράφοντας το 3-0. Έπειτα, η Δαφέρμου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 73’ με όμορφο σουτ, ενώ 86’ οι φιλοξενούμενες πέτυχαν τη μεγαλύτερη τους ευκαιρία, με τη σέντρα – σουτ της Σουλάκου να προσκρούει στο δεξί δοκάρι.
 
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
 
3’ Η Δαφέρμου βγάζει υπέροχη μπαλιά στην Μπετανκούρ, με την τελευταία να σκάβει υπέροχα γράφοντας το 1-0.
19’ Η 9 κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
32’ Η Δαφέρμου ξανά με υπέροχη μπαλιά βρίσκει την Μπετανκούρ, η οποία στο τετ α τετ δεν αστοχεί και με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ γράφει το 2-0.
39’ Η Φακίνου κάνει το σουτ από πλάγια θέση αλλά η Κούντου μπλοκάρει.
44’ Η Μπετανκούρ έκλεψε την μπάλα στο όριο της μεγάλης περιοχής, επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
49’ Η Κελαϊδή με υπέροχο σουτ μέσα από την περιοχή, γράφει το 3-0 για την ομάδα μας και γιορτάζοντας ιδανικά τα γενέθλια της στο γήπεδο.
60’ Υπέροχη αντεπίθεση της ομάδας μας, με την Κουτρή να γίνεται η τελική αποδέκτης της μπάλας, η οποία με δυνατό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει την Αργυριάδη.
64’ Τρομερή ευκαιρία από τη Μανωλίτση, ξανά άψογα εκτελεσμένη αντεπίθεση, αλλά το σουτ απέκρουσε σωτήρια η Αργυριάδη.
73’ Η Δαφέρμου σουτάρει τεχνικά έξω από την περιοχή, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.
76’ Η Μανωλίτση σουτάρει από πλάγια θέση, με την μπάλα να περνάει άουτ.
86’ Η Σουλάκου με σέντρα – σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι της Κούντου.
 
ΡΕΑ (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Κούντου, Σμιλίκοβιτς, Χατζηγιαννίδου, Κιαχίδου (90’ Αλεξάκη), Εράσο, Κοτσάκι (90’ Σταγάκη), Μαρκουτσά (46’ Κελαϊδή), Δαφέρμου, Μανωλίτση (87’ Παπακωνσταντή), Κουτρή, Μπετανκούρ (85’ Καραμουσαδάκη).
 
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ (Αδαμόπουλος): Αργυριάδη, Γαγαρά, Μπέρτσια, Ξέρα, Μυλωνά (46’ Σουλάκου), Καραγιάννη, Φακίνου, Αργυρίου, Βενιαμίν (75’ Γεωργοπούλου), Κατωπόδη, Σταματοπούλου.