Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλο διπλό για τις Ασίτες με Κοπιδάκη κόντρα στα Δειλινά!

Πολύ σημαντικό διπλό για τις Ασίτες στο ντέρμπι με τα Δειλινά

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες οι Ασίτες κατάφεραν να είναι εκείνοι που θα φύγουν νικητές από το Ατσαλένιο με σκορ 0-1 και να πάρουν την πολύ σημαντική νίκη κόντρα στα πρωτοπόρα Δειλινά.

Στο πρώτο μέρος δεν είδαμε κάποιο τέρμα με τις Ασίτες να απειλούν σε κάποιες περιπτώσεις με τους Κάτελα, Σφακιανάκη και Μουντράκη χωρίς όμως να βρουν δίχτυα.

Το ίδιο συνέβη και στις στιγμές που προσπάθησαν να δημιουργήσουν οι γηπεδούχοι με το 0-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο ίδιο τέμπο πήγε το παιχνίδι και στην επανάληψη, όπου ήταν εμφανές ότι όποια ομάδα θα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και την νίκη, όπως και έγινε!

Οι Ασίτες κατάφεραν στο 81′ να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Κοπιδάκη με σουτ εκτός περιοχής και έτσι να πάρουν το σπουδαία αυτό τρίποντο με σκορ 0-1 καθώς δεν άλλαξε κάτι στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού.

Συνθέσεις:

Δειλινά: Αμπράμοβ, Στοιχείος, Χριστοδουλάκης, Κουναλάκης, Χεράκης, Μυρωδιάς, Βαρούχας, Ανδρεαδάκης, Ψωμάς, Χριστοφής, Σαπλιαούρας

Ασίτες: Φουντουλάκης, Ρουμπάκης, Πλουμής (90′ Σαβουιδάκης), Κάτελας, Κάββαλος, Τριανταφύλλου, Παρασύρης, Σφακιανάκης (60′ Ρουμπάκης Μ.), Κοπιδάκης (82′ Λιανδράκης), Μουντράκης, Μανωλιτσάκης