Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με ανατροπή ο ΠΟΑ κατέβαλε την αντίσταση του μαχητικού Ανθεστίωνα! (2-1)

Ο ΠΟΑ έκανε την ανατροπή και πανηγύρισε τεράστια νίκη στο ντέρμπι με τον Ανθεστίωνα για την 11η αγωνιστικη

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου μόλις δέχθηκε το γκολ από τον Σεραφειμίδη (55′) αφυπνίστηκε και με σκόρερ τους Δαμιανάκη και Παπασπύρο έφτασε στην ανατροπή με 2-1 κόντρα στον μαχητικό Ανθεστίωνα.

Επανεμφάνιση για τον Φώτη Καϊμακαμούδη μετά από ένα διάστημα 2 μηνών και μάλιστα είχε συμμετοχή στο γκολ της ανατροπής για τον ΠΟΑ με τον Παπασπύρο, καθώς από δικό του σουτ η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον μέσο του ΠΟΑ.

Ξεκίνημα στο παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό ο ΠΟΑ θα ανοίξει το σκορ με τον Παπασπύρο να νικά τον Κασσωτάκη με σουτ, όμως ο Κρασαγάκης το ακύρωσε καθώς θεώρησε πως η μπάλα πέρασε την πλάγια γραμμή, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση αυτή.

Στο 8′ ο Σφυρογιαννάκης δεν είχε την απαραίτητη ισορροπία για να εκτελέσει όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να περάσει ανεκμετάλλευτη η φάση αυτή για τον ΠΟΑ.

Στο 23′ ο Ρουμπάκης έκανε την σέντρα από αριστερά με την μπάλα να παίρνει πορεία προς την εστία και να καταλήγει στο δοκάρι. Ο Ανθεστίων κυρίως θέλησε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, έδωσε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον ΠΟΑ και προσπάθησε μέσω αντεπιθέσεων να γίνει απειλητικός προς την αντίπαλη εστία.

Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, ο Κερμενίδης βρήκε τον χώρο και σούταρε όμως ο Κασσωτάκης μπλόκαρε σταθερά. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ανθεστίων επισκέφτηκε τα καρέ του ΠΟΑ, με τους Τρουλάκη και Λυδάκη να επιχειρούν σουτ από καλή θέση, όμως και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 55′ ο Ανθεστίων άνοιξε το σκορ. Από σέντρα του Λυδάκη από δεξιά ο Μπερνίκου πήρε την κεφαλιά, ο Ρουμπάκης απέκρουσε προσωρινά, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι στη συνέχεια όπου ο Σεραφειμίδης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Πριν καλά-καλά χαρούν οι παίκτες του Θραψανού το προβάδισμα στο σκορ, ήρθε η απάντηση από την πλευρά του ΠΟΑ με τον Δαμιανάκη.

Συγκεκριμένα ένα λεπτό μόλις αργότερα, ο Κερμενίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο κεντρικός αμυντικός του ΠΟΑ έφερε το ματς σε ισορροπία και πάλι.

Στο 69′ ο Καϊμακαμούδης απώλεσε μεγάλη ευκαιρία λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, καθώς το δυνατό του σουτ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κασσωτάκης.

Στο 75′ ο ικανός επιθετικός του ΠΟΑ, αστόχησε με κεφαλιά, με την μπάλα να περνά δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο 84′ τελικά ήρθε η ανατροπή για τον ΠΟΑ, με σκόρερ τον Παπασπύρο. Ο Κασσωτάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά,  ο Καϊμακαμούδης κατέβασε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Παπασπύρος με τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας για το 2-1, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κρασαγάκη.

 

ΠΟΑ (Μηνάς Πίτσος): Ρουμπάκης Ι., Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Ρουμπάκης (89′ Χαρίτος), Παπασπύρος, Κερμενίδης, Σφυρογιαννάκης (61′ λ.τ Μπέης), Βοργιάς (56′ Κοντός), Κασσωτάκης, Γιακουμάκης (56′ Καϊμακαμούδης), Ικεότσα

Ανθεστίων (Βασίλης Πλεσίτης): Κασσωτάκης, Μακρογιαννάκης, Δρακάκης, Κουρίνος, Σαριδάκης, Χρηστάκης, Στρατάκης, Μπερνίκου (70′ Χατζάκης), Σεραφειμίδης (64′ λ.τ Γιούνγκα), Λυδάκης, Τρουλάκης