Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με απουσίες αλλά στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

Ο Εργοτέλης θέλει να αφήσει πίσω του το παιχνίδι κόντρα στις Μοίρες όπου γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 1-5 στο Μαρτινέγκο. Το μυαλό όλων στον Εργοτέλη είναι πλέον στραμμένο στο αυριανό ματς κόντρα στον ΠΑΝΟΜ το οποίο μάλιστα είναι εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ. 

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ανακάμψουν και να φύγουν από τα Μάλια με ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν λείπουν τα προβλήματα. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Εργοτέλη Γιώργος Βλατάς δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Κρασανάκη, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τις Μοίρες καθώς και τους τραυματίες Κουτάντο και Μερκουλίδη. Επιπλέον υπάρχουν αρκετοί παίκτες με ίωση, ωστόσο οι άνθρωποι του Εργοτέλη θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή για να δουν ποιοι θα καταφέρουν να βοηθήσουν την ομάδα στο αυριανό ματς. 

Ο Γιώργος Βλατάς μίλησε στο Primesport.gr τονίζοντας ότι θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα παρά τις απουσίες. 

Συγκεκριμένα είπε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΝΟΜ. Παρά τις απουσίες θέλουμε να επιστρέψουμε στις θετικές εμφανίσεις και σίγουρα στόχος μας είναι να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».