Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Γκέγκα στις καθυστερήσεις έκανε την ανατροπή ο ΠΑΝΟΜ, 2-1 τον Ανθεστίωνα

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο ο ΠΑΝΟΜ κατάφερε να το ανατρέψει και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο εντός έδρας παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ κόντρα στον Ανθεστίωνα με σκορ 2-1, με το αποτέλεσμα να κρίνεται στις καθυστερήσεις!

Οι Μαλιώτες επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από δυο σερί ήττες που είχαν γνωρίσει από Μινωική και Δειλινά και έφτασαν τους 38 βαθμούς (10η θέση). Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Θραψανού με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω των απουσιών βασικών παικτών του, γνώρισε την 7η διαδοχική του ήττα, ωστόσο παραμένει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 55βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 22′ ο Λυδάκης για το συγκρότημα του Βασίλη Πλεσίτη, κάνοντας το 0-1. Στο 36′ όμως η ομάδα των Μαλίων απάντησε με τον Νίκολλι να ισοφαρίζει. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πάολο Γκέγκα να διαμορφώνει το αποτέλεσμα υπέρ του ΠΑΝΟΜ!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΟΜ (Μανώλης Κατσούλης): Κανετάκης, Ρούκας, Τζανάκης, Διαμαντάκης, Λυπίτκας, Κατσούλης, Ξυλούρης, Παπαδάκης, Νικολλί, Καφούσης, Συσκάκης

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ (Βασίλης Πλεσίτης): Κασσωτάκης, Χότζα, Κλάδος, Γιούγκα, Σαριδάκης, Κουρίνος, Χρηστάκης, Τρουλάκης, Λυδάκης, Φωτόπουλος, Χατζάκης