Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με γκολάρες Τζανή-Ροβίθη, τεράστια νίκη για Γιούχτα, 2-1 την Θύελλα!

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Γιούχτας επικρατώντας με 2-1 της πρωτοπόρου του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Θύελλας Ραφήνας, με δυο πραγματικά γκολάρες των Τζανή και Ροβίθη. 

Ο Γιούχτας είχε μπει αποφασισμένος από το πρώτο μέρος για να επιβάλει τον ρυθμό του και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Κατάφερε να προηγηθεί από το 17ο λεπτό, όταν ο Νύκταρης έβγαλε την σέντρα από δεξιά, ο Τόσκα προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Τζανή μέσα από την περιοχή ο οποίος με πλάτη την εστία έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος των διχτύων του Πρίφτη κάνοντας το 1-0. 

Στην επανάληψη ο Γιούχτας είχε και φάσεις και έλεγχε το ματς χωρίς να απειληθεί ενώ το 2-0 ήρθε στο 90′ όταν ο Τζανής έδιωξε την μπάλα από την άμυνα και ο Ροβίθης σχεδόν από το κέντρο πέτυχε ένα απίστευτο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 90-+2 με τον Μπρέμπο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Χρήστου, Τζανής, Δωματάς (84′ Κόκκινος), Αργκιλέσι, Ψαρράς, Νύκταρης (90+3 Δασκαλάκης), Ροβίθης (90+3 Τσαμαντιώτης), Αζίζι (68′ Κοντογιάννης), Γελαδάρης, Γιαλούσης, Πλουσής

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πρίφτης, Νάκας, Φύτρος, Μαντζώρος (46′ Αράπης), Ντόσκας (74′ Σουλτανίδης), Γούλας, Μαρτίνος, Δημητρίου (85′ Σαμάρκος), Μπρέμπος, Τόσκα, Γκούμας