Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η Βόνη κόντρα στην Μινωική

Μοιρασμένες οι απουσίες και οι επιστροφές στην Βόνη εν όψει Μινωικής – Διαβάστε τις δηλώσεις του Απόστολου Παπακώστα για την σημαντική αυτή αναμέτρηση

Χωρίς δύο αλλά και με δύο ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν αναμένεται να παραταχθεί η Βόνη στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Μινωική.

Οι ελλείψεις για αυτή την εβδομάδα είναι ο Γιώργος Μυρωδιάς και ο τραυματίας Λουλάκης.

Στον αντίποδα επιστρέφει στην ενεργό δράση σε κανονικό ρυθμό ο Δροσατάκης όπως επίσης είναι σχεδόν έτοιμος να επιστρέψει και ο Σωμαράκης.

Εκτός των απουσιών και των επιστροφών την Τρίτη παρουσιάστηκε στο Ρέθυμνο για τη στρατιωτική του θητεία ο Παπακώστας αλλά το Σάββατο θα είναι στη διάθεσή του προπονητή του κανονικά και επειδή θα είναι κοντά λογικά δεν θα έχει πολλές απουσίες στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Στο Primesport.gr μίλησε ο προπονητής της Βόνης, Απόστολος Παπακώστας, ο οποίος τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του είναι συνειδητοποιημένοι και πιστεύει ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει για να τελειώσουν το γρηγορότερο δυνατόν με την υπόθεση παραμονή.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του έμπειρου τεχνικού της Βόνης:

“Στο παιχνίδι του Σαββάτου αντιμετωπίζουμε ένα αντίπαλο ο οποίος έχει κοινούς στόχους με εμάς ξέρουμε πολύ καλά ότι έχει ποδοσφαιριστές με πολύ μεγάλη εμπειρία και αξία θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη βαθμών για να ολοκληρώσουν το στόχο τους.

Εμείς από τη μεριά μας έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε ότι μπορούμε για την κατάκτηση αυτών των βαθμών. οι ποδοσφαιριστές μου είναι συνειδητοποιημένοι και πιστεύω ότι θα κάνουνε αυτό που πρέπει να κάνουνε για να μπορέσουμε όσο πιο νωρίς γίνεται να αποφύγουμε το θέμα του υποβιβασμού.”