Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με εννέα (!) απουσίες στο ντέρμπι με τον ΠΟΑ ο Ανθεστίων

Με όχι μία, ούτε δύο, αλλά εννέα (!) απουσίες θα παραταχθεί στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον ΠΟΑ ο Ανθεστίων. Διαβάστε στο Primesport.gr.

Λαγούς… από το καπέλο θα κληθεί να βγάλει ο κόουτς του Ανθεστίωνα, Βασίλης Πλεσίτης ώστε να διαμορφώσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον ΠΟΑ.

Αντί να μειώνονται τα προβλήματα για τον ικανό τεχνικό, ολοένα και αυξάνονται σε σημείο που καθιστούν την ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον ΠΟΑ, ως ένα δισεπίλυτο γρίφο.

Στους ήδη απόντες λόγω τραυματισμού, Μακρογιαννάκη, Κεφάκη, Γιούγκα και Δρακάκη, ήρθε να προστεθεί η τιμωρία 10 αγωνιστικών στον Αρκάδιο Πλαϊτάκη, που τίθεται νοκ-άουτ στο υπόλοιπο της χρονιάς, ενώ θα χάσει και την αρχή της επόμενης, καθώς και οι μυϊκοί τραυματισμοί από τον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τον ΠΑΝΟΜ των Χρηστάκη, Φωτόπουλου, Μελαδάκη και του δεύτερου σκόρερ της ομάδας, Μπερνίκου.

Όπως γίνεται κατανοητό ο Βασίλης Πλεσίτης δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη του, αφού στην τελική ευθεία της χρονιάς και με τον στόχο του Κυπέλλου, ζωντανό ακόμη βλέπει τον ένα παίκτη του μετά τον άλλο, να τίθεται εκτός μάχης, χωρίς να γνωρίσει πότε μπορεί να τους υπολογίζει ξανά.

Βέβαια ένας ακόμη στόχος για την ομάδα του Θραψανού, είναι να κρατήσει την έδρα της αλώβητη, πράγμα πολύ δύσκολο αν λάβει κανείς υπόψη, ότι ο ΠΟΑ έρχεται με το μαχαίρι… στα δόντια για να φύγει με νίκη την Κυριακή, αλλά και το γεγονός ότι και οι εννέα παίκτες οι οποίοι θα απουσιάζουν είναι εν δυνάμει βασικοί.