Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με επιτυχία και μεγάλο ενδιαφέρον η εκδήλωση για το ποδόσφαιρο Σάλας – Πρόταση να γίνει πιλοτικά πρωτάθλημα στο Ηράκλειο

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που παρουσίασε η εκδήλωση για το ποδόσφαιρο σάλας που έλαβε χώρα στο Πολύκεντρο των Αρχανών, το προηγούμενο Σάββατο.

Παράγοντες, παίκτες και προπονητές παρευρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Πολύκεντρο του Δήμου Αρχανών και άκουσαν τα όσα είχαν να πουν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάλας, Νίκος Αυλωνίτης και ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Σάλας, Γιάννη Ζιάβα, αλλά και ο Σταύρος Μαυράκης, προπονητής του Γιούχτα 2010 αλλά και επί χρόνια κόουτς στα γήπεδα Σάλας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η πρόταση της ΕΠΣΗ και του Βαγγέλη Παπαγγελή, αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, ο οποίος είδε ιδίοις όμμασι την ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού και κανονισμών και έγινε από τους πλέον ειδήμονες επί του θέματος, όσον αφορά την Ελλάδα.

Πέρα από την πρόταση που είχε ήδη γίνει για την πραγματοποίηση του Super Cup στο Ηράκλειο, έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση να γίνει πιλοτικά ένα πρωτάθλημα, ώστε να γίνει ευρέως γνωστό στο Ηράκλειο το άθλημα.