Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με “λυτρωτή” τον Συσκάκη τεράστιο διπλό ο ΠΑΝΟΜ!

Ανατροπή στην ανατροπή και σπουδαία νίκη για ΠΑΝΟΜ

Ο ΠΑΝΟΜ πέρασε από την έδρα της Μινωικής με σκορ 2-3 και πανηγύρισε μία νίκη “μισή” παραμονή με λυτρωτή τον Συσκάκη στο 90′!

Μετά από ένα παιχνίδι που είχε πέντε γκολ, ευκαιρίες, πέναλτι, δοκάρι ο ΠΑΝΟΜ πήρε αυτό που ήθελε και πλέον κοιτάζει την συνέχεια με πολύ μεγάλη αισιοδοξία!

Στην πρώτη μεγάλη φάση του ματς ο ΠΑΝΟΜ άνοιξε το σκορ με τον Μαυρίδη με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαυρίδη!

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τον Στακάκη να ισοφαρίζει δύο λεπτά αργότερα!

Στο 28′ η Μινωική έφερε τούμπα το ματς με σουτ του Τσαμπουράκη!

Στην συνέχεια παρά τις όποιες προσπάθειες των δύο ομάδων για απειλή δεν άλλαξε κάτι με το 2-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Ο Ρούκα απείλησε στο 50′ στην πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης για να ισοφαρίσει για τον ΠΑΝΟΜ χωρίς όμως να βρει στόχο!

Στην συνέχεια η Μινωική προσπάθησε να διευρύνει το προβάδισμα της, όμως δεν τα κατάφερε και αντίθετα ο Ξυλούρης βρήκε τον τρόπο και έφερε το ματς στα ίσα!

Μάλιστα ο σκόρερ είχε μεγάλη ευκαιρία να φέρει και το ματς τούμπα εκ νέου, όμως το τελείωμα του κατέληξε στο δοκάρι στο 80!

Δύο λεπτά αργότερα ο Ανδρεαδάκης απομάκρυνε την μπάλα πάνω στην γραμμή σε μία ακόμη μεγάλη φάση για τον ΠΑΝΟΜ!

Τελικά η πίεση του ΠΑΝΟΜ έφερε καρπούς στο 90′ όταν οι Μαλιώτες κέρδισαν πέναλτι με τον Συσκάκη, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 2-3 πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο διπλό παραμονής για τον ΠΑΝΟΜ στην έδρα της Μινωικής.

Συνθέσεις:

Μινωική: Αμπατζής, Χατζηδημητρίου, Τσαμπουράκης, Ψαράς, Στακάκης, Σαραφαλντίν, Τζεβαμπίνας, Ανδρεαδάκης, Ρουμελιώτης, Καραντινάκης, Καστελλιανάκης

ΠΑΝΟΜ: Γκέκα, Κόκκινος Α., Μαυρίδης, Κατσούλης, Διαμαντάκης, Κόκκινος Ι., Ξυλούρης Μ. (46′ Συσκάκης), Ρούκα, Ξυλούρης Ε., Κεφαλούκος Δ., Κεφαλούκος Μ.