Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με μπροστάρη Μπουρσέλη ο Αλμυρός νίκησε τον Πανθρακικό και πάει στην κρητική μάχη με τον ΑΟΑΝ!

Ο Αλμυρός πήρε την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας, 3-1 του Πανθρακικού στο Γάζι και θα κονταροχτυπηθεί με τον ΑΟΑΝ για την είσοδο στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκης έχοντας εξαιρετική ημέρα τον Αντώνη Μπουρσέλη (γκολ και ασίστ) αλλά και ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο στην σημερινή εμφάνιση της, ξεπέρασε μετά τα εμπόδια των Αετού Λουτρών, Απόλλωνα Ευπαλίου, Ελασσόνας και αυτό του ιστορικού Πανθρακικού με σκορ 3-1.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Μπουρσέλης πάσαρε στον Λεόν και εκείνος με φανταστικό πλασέ νίκησε τον Κωτσάκη για το 1-0.

Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους “Οράνιε” όταν στο 42′ ο Μάγκας βρήκε με εξαιρετικό τρόπο τον Μπουρσέλη στην πλάτη της άμυνας και εκείνος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμυρός αγχώθηκε, καθώς ο Χανιωτάκης έκανε λάθος, με τον Γιαννακιτζίδη να το εκμεταλλεύεται στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Αλμυρού με μακρινή απόσταση. Παρά το μομέντουμ που είχε ο Πανθρακικός, ο Αλμυρός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και κατάφερε δίκαια βάσει της εικόνας του στην συνέχεια του παιχνιδιού, ένα τρίτο τέρμα με τον Αντωνίου, ο οποίος δεν χαρίστηκε στο λάθος του Κωτσάκη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Περισσότερα σε λίγο…

Το LIVE: