Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με προπόνηση στο ΒΑΚ και «κατασκοπεία» του αντιπάλου συνεχίστηκε η προετοιμασία της Μικτής για τον μεγάλο τελικό

Με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό  Κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ ενόψει του μεγάλου τελικού της Κυριακής στο γήπεδο Βουλιαγμένης με αντίπαλο την Πέλλα.

Έναν τελικό, που θα έχετε την ευκαιρία όπως όλα τα ματς άλλωστε, από το Primesport.gr σε ζωντανή μετάδοση στο κανάλι του στο YouTube, απευθείας από το Γήπεδο της Βουλιαγμένης στις 17:00, την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Χωρίς εξαιρέσεις το Primesport.gr κάλυψε ζωντανά όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις, όπως και τον ημιτελικό με την Αργολίδα, της  Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ και προφανώς δεν θα μπορούσε να λείψει από μία τόσο ιστορική στιγμή για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, δίνοντας το παρών στον μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθληματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και μεταφέροντας σας, όσα γίνουν εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, παρέχοντας πλήρες ρεπορτάζ, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης.

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, ο Βασίλης Μπαστάκης προχώρησε σε ανάλυση μέσω βίντεο, του αντιπάλου δέοντος, της ΕΠΣ Πέλλας, δείχνοντας στιγμές από τον ημιτελικό της, κόντρα στην Κοζάνη.

Η προετοιμασία της Μικτής αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο και λίγες ώρες αργότερα, η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα όπου θα διανυκτερεύσει.

Η ενημέρωση της ΕΠΣΗ: