Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με το ριμπάουντ του Παχάκη μπήκε με το… δεξί στη σεζόν ο Ρωμανός

Ο Ρωμανός επικράτησε 1-0 του Ανθεστίωνα και μπήκε με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Ξεκίνημα με νίκη στην έδρα του για τον Ρωμανό, ο οποίος νίκησε με 1-0 τον Ανθεστίωνα στο γήπεδο της Ελιάς για την 1η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Σκόρερ του μοναδικού γκολ του αγώνα, ο Παχάκης ο οποίος οδήγησε την ομάδα του προς τη νίκη, με γκολ στο 40′.

Το παιχνίδι:

Χωρίς τις πολλές φάσεις το πρώτο μέρος του αγώνα, με τον Ρωμανό να έχει μία άκαρπη υπεροχή έναντι του Ανθεστίωνα, ωστόσο πλην την κεφαλιά του Μπαλάφα στο 29′ μετά από σέντρα του Ιπποκράτη Κομνηνού που έφυγε άουτ, δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Χαραλαμπάκη.

Ωστόσο αυτό άλλαξε λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 40′ όταν ο Γιακουμάκης δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Παχάκης που καιροφυλακτούσε την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Το ημίχρονο τελείωσε με μία ακόμη φάση για τον Ρωμανό, η οποία δεν είχε ευτυχή κατάληξη αφού το σουτ του Κρανιωτάκη έφυγε άουτ, με την ομάδα του Κώστα Ταβλαδωράκη να έχει το προβάδισμα μετά την λήξη των πρώτων 45′.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Γ. Βλατά να «φρεσκάρει» την επίθεση του και τον Ρωμανό να χάνει σπουδαία ευκαιρία για να κάνει δύο τα τέρματα του, με τον Κρανιωτάκη να νικιέται σε τετ-α-τετ από τον Χαραλαμπάκη.

Ο Ανθεστίων έψαξε την ισοφάριση στη συνέχεια, όμως το μακρινό σουτ του Κεφάκη μπλόκαρε σταθερά ο Χαραλαμπάκης. Η ομάδα του Θραψανού ζήτησε πέναλτι στο 65′, με τον Κόκκα να σουτάρει και τη μπάλα σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους να βρίσκει στο χέρι του Παχάκη, όμως ο ρέφερι Κυριακόπουλος διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Ρωμανός παρότι είχε το προβάδισμα δεν δίστασε να βγει μπροστά και να ψάξει ένα δεύτερο γκολ, εκμεταλλευόμενος τα κενά στην άμυνα του Ανθεστίωνα, με τον Μπαλάφα να βρίσκει το δοκάρι της εστίας του Χαραλαμπάκη. Στο 78΄ ο κίπερ των φιλοξενούμενων είχε σωστή αντίδραση στο σουτ του Μαρκόπουλου, όπως επίσης και στο σουτ του Μόντι στις καθυστερήσεις με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ.

Ρωμανός (Κώστας Ταβλαδωράκης): Κασσωτάκης, Ανυφαντάκης, Μπαλάφας, Παχάκης, Γιακουμάκης, Χαλιλάι, Μαυρομάτης, Μαρκόπουλος, Κομνηνός Ιπ (73′ Παρτάλης), Κομνηνός Αν. (88′ Κουκάκης), Κρανιωτάκης (73′ Ζαμίδης)

Ανθεστίων (Γιώργος Βλατάς): Χαραλαμπάκης, Λιοδάκης, Νοικοκυράκης, Γιούνγκα, Κόκκας, Δάλλας (71′ Καρτάκης), Αουΐντα (46′ Μπερνίκου), Χότζα, Κουτάντος (46′ Καρπαθάκης), Τρουλάκης, Κεφάκης