Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με τρία ερωτηματικά στον Κρουσώνα ο ΠΑΝΟΜ – Η δήλωση του Μ. Κατσούλη

Με τρία ερωτηματικά πηγαίνει στον Κρουσώνα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο ΠΑΝΟΜ. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα της ομάδας των Μαλίων, όπως τις δηλώσεις του Μανώλη Κατσούλη στο Primesport.gr.

Με τους Άλεξ και Πάουλο Γκέγκα να είναι αμφίβολοι λόγω ίωσης και τον Μιχάλη Συσκάκη να προσπαθεί να βρει τα πατήματα του, μετά τον μυϊκό τραυματισμό που είχε υποστεί, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΟΜ για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα, με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα.

Σίγουρος απών θα είναι ο Ξυλούρης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, με τον Μανώλη Κατσούλη σε δηλώσεις του στο Primesport.gr να αναφέρει, πως παρά τη δύσκολη αποστολή που έχει να φέρει εις πέρας η ομάδα του, θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό ντέρμπι όπως είναι παραδοσιακά για τις δύο ομάδες.

«Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και στο αυριανό, η ομάδα μας θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Είμαστε ΠΑΝΟΜ και πάντα θα παίζουμε για τη νίκη» δήλωσε ο Μανώλης Κατσούλης.