Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με 4-2-3-1 και Μοσκέρα βασικό ο ΟΦΗ στο “Κλ. Βικελίδης”!

Δείτε τις συνθέσεις με τις οποίες ξεκινούν το παιχνίδι Άρης και ΟΦΗ

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του Άρης – ΟΦΗ έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες με τις οποίες παρατάσσονται οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Για τον ΟΦΗ του Πέπε Μελ θα δούμε σύστημα 4-2-3-1 και θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ο Μπάουμαν, με τους Βούρο και Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας, ο Λάρσον θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Θοράρινσον στα αριστερά.

Στο κέντρο θα βρίσκεται οι Γκαγιέγος – Νέιρα με τον Τοράλ να είναι πιο μπροστά Τοράλ, τον Αμπάντα να βρίσκεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, τον Μοσκέρα στο δεξί και μοναδικό προωθημένο τον Ντίκο.

Από πλευράς Άρη θα δούμε τον Άκη Μάντζιο να παρατάσσει και εκείνος την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 με τον Κουέστα να είναι κάτω από τα δοκάρια, τους Μπράμπετς – Φαμπιάνο να αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας, ο Οντουμπάτζο είναι το  δεξί μπακ, με τον Μενέντεζ να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, Ζουλ και Νταρίντα είναι τα αμυντικά χαφ, ο  Γκουτιέρεζ είναι μπροστά τους, με τον Μοντόγια να βρίσκεται στα αριστερά της επίθεσης, τον Σουλειμάνοφ στα δεξία και σέντερ φορ αγωνίζεται ο Μορόν.