Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μικτές Κ14: Ισοπαλία για Ηράκλειο και Χανιά (1-1)

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Ηράκλειο και Χανιά, όσον αφορά τις Μικτές Κ14, που έλαβε χώρα στο Ατσαλένιο. 

Υπενθυμίζεται πώς το παιχνίδι είχε… διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς η Μικτή της ΕΠΣΗ έχει ήδη εξασφαλίσει την 1η θέση. 

Το γκολ που άνοιξε το σκορ σημειώθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλεξάκη για τους γηπεδούχους ενώ με την έναρξη του β’ μέρους οι Χανιώτες έφεραν το ματς στα ίσια με τον Σμάλι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ. 

Λίγο πριν τη λήξη του ματς οι Ηρακλειώτες είχαν δοκάρι με τον Σαρόγκλου κι έτσι απώλεσαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. 

ΤΟ ΜΑΤΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ:

6′ Σουτ του Σαρόγλου μέσα από την περιοχή, έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας των Χανίων

14′ Καλή στιγμή για το Ηράκλειο με τον Αλεξάκη που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως δε βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και την έστειλε λίγο άουτ!

15′ Ωραίο σουτ από τον Λέσι, ο Συφανταράκης με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ!

27′ Αλλαγή για τα Χανιά, εκτός ο Ζαμπετάκης, μέσα ο Πατεράκης

39′ ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο Αλεξάκης κέρδισε την εσχάτη των ποινών από τον Σοφιάκη. Ο ίδιος αναλαμβάνει να το εκτελέσει και θα το κάνει εύστοχα. 1-0!

43′ ΓΚΟΛ! Ισοφαρίζουν οι φιλοξενούμενοι! Εκτέλεση φάουλ από τον Μαναρώλη, ο Σμάλι με το δεξί μέσα από την περιοχή ισοφαρίζει! 

61′ Καλή ευκαιρία για το Ηράκλειο με τον Αλεξάκη να βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ και να απειλεί τον Ξυφανταράκη, μπλόκαρε ο πορτιέρο των Χανίων!

75′ ΔΟΚΑΡΙ για τους γηπεδούχους με τον Σαρόγκλου! Το σουτ που επιχείρησε με το δεξί, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! 

79′ Ο Βαρδαλαχάκης επιχειρεί σουτ, μπλοκάρει ο Συφανταράκης

82′ Το Ηράκλειο απειλεί ξανά! Ο Συφανταράκης βγήκε προκειμένου να προλάβει ενδεχόμενο τετ-α-τετ με τον Αλεξάκη, ο δεύτερος πλάσαρε, η μπάλα βρήκε στον πορτιέρο των Χανίων, μετά στον Αλεξάκη και πέρασε εκτός! 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αγαπάκης, Βαρδαλαχάκης, Κλάδος, Γεωργακόπουλος, Γιωργομιχελάκης, Λέσι, Γιακουμάκης, Φανουράκης, Αλεξάκης, Σαρόγκλου, Παπαφραγκάκης

ΧΑΝΙΑ: Συφανταράκης, Συγγελάκης, Αχτάρης, Σοφιάκης, Ζαμπετάκης, Μπούτζουκας, Μιχάκης, Περάκης, Σμάλι, Λουκοβίτης, Μαρουλής