Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μέτρια εμφάνιση και δεύτερη ήττα για την Κ14 της ΕΠΣΗ στις Μουρνιές από τα Χανιά (1-0)

Την δεύτερη ήττα της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενώσεων γνώρισε την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο των Μουρνιών η Κ14 της ΕΠΣΗ χάνοντας με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Χανίων στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε από τα Χανιά στο 61΄με κοντινή προβολή του Κοντεκά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαγεωργίου με τα Χανιά να παίρνουν μια δίκαιη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου που είχε μέτρια παρουσία στο παιχνίδι.

Το ματς 

Στο πρώτο μέρος υπήρχε αρκετά καλός ρυθμός με τα Χανιά να έχουν καλύτερη απόδοση και πιο κλασικές ευκαιρίες από την ομάδα του Ηρακλείου.

Η πρώτη καλή στιγμή πάντως ανήκε στο Ηράκλειο με το σουτ του Καλογεράκη στο 2΄να φεύγει ελάχιστα άουτ, με τους γηπεδούχους να απαντάνε στο 9΄με το γυριστο σουτ του Καραλάκη να αποκρούεται από τον Κετένογου.

Στο 12΄το Ηράκλειο απείλησε και πάλι με τον Καμπιτσάκη όμως να μπλοκάρει το σουτ του Χατζηκυριάκου. . Στο 21΄τα Χανιά άγγιξαν το 1-0 αλλά το σουτ του Ζόγκου έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Κετένογλου και στη συνέχεια της φάσης έγινε λάθος με τον Παπαγεωργίου να πλασάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να φεύγει δίπλα από την εστία του Ηρακλείου.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στα Χανιά όπου έφτασαν και πάλι κοντά στο 1-0 όταν το σουτ του Παπαγεωργίου πέρασε δίπλα από την εστία του Κετένογλου.

Στο δεύτερο μέρος στα πρώτα λεπτά δεν είχαμε καλό θέαμα αλλά και πάλι τα Χανιά ήταν καλύτερα και κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ στο 61΄. Αρχικά στο 60΄ο Κοντεκάς έκανε ένα συρτό σουτ έξω από την περιοχή με τον Κετένογλου να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ όπου με την εκτέλεση του από τον Παπαγεωργίου ο Κοντεκάς με προβολή έκανε το 1-0 για τα Χανιά.

Μάλιστα στο 77΄τα Χανιά έφτασαν μια ανάσα από το 2-0 όμως ο Κετένογλου είπε όχι στο σουτ του Καραλάκη διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Μικτή Κ14 Χανιά: Καμπιτσάκης, Καραβοστασίτης (22λ.τ Μαρκουλάκης), Καραλάκης, Κοτζαμιχάλης (46΄Γρηγορομιχελάκης), Κουτσαυτάκης, Παπαδογιάννης (46΄Kαριστινός), Ζόγκου, Κοντέκας, Παπαγεωργίου (80΄Γομπάκης), Γουντουράκης (79΄Παυλουδάκης), Κοτσιφάκης

Μικτή Κ14 Ηράκλειο: Κετένογλου, Βρέντζος (52΄Δημητρούλας), Δαμιανάκης, Χριστουλάκης, Κάββαλος, Καδιανάκης (63΄Κλωνάρης), Καλογεράκης (52΄Μαγάκης), Κουρουγκιαβούρης, Ρυακιωτάκης, Χατζηκυριάκος (69΄Κοσόγλου)