Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα με όνειρα και πίστη πρόκρισης στον τελικό!

Με όνειρα πρόκρισης και αισιοδοξία για πρόκριση στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, θα αναχωρήσει σήμερα η αποστολή της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ αεροπορικώς για την Αθήνα, καθώς την Κυριακή στις 16:00 θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την ΕΠΣ Αργολίδας στο γήπεδο του Ρουφ.

Ο ενωσιακός προπονητής της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ Βασίλης Μπαστάκης επέλεξε την αποστολή, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται σήμερα στις 15:00 στο γήπεδο του Λίντο και θα ακολουθήσει γεύμα για το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση της ΕΠΣΗ, προσφορά του προέδρου της Φαιστού κ. Δημήτρη Παπαδάκη.

Στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” για την αναχώρηση για Αθήνα, που είναι προγραμματισμένη για τις 18:40, ενώ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Οι 20 εκλεκτοί που επέλεξε ο Βασίλης Μπαστάκης είναι οι: Χαχλιουτάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μαυρογιαννάκης, Καλλέργης, Κουμάκης (Κεραυνός), Φαϊτάκης, Χότζα, Φθενάκης, Παναγιωτάκης (Κανάρια), Τσαγκαράκης (Πόρος), Βγόντζας, Μαυρογιάννης (Μαρτινέγκο), Παρασύρης (Νέοι Αλμυρού), Ορφανουδάκης, Τζιράκης (Δόξα Ηρακλείου), Μπουτσάκης, Καλογιαννάκης Στ. (Ερμής Ατσαλένιου), Ρόγκεστ (Θρίαμβος Ανάληψης), Παπαδάκης, Άλλα (Φαιστός).

Διαιτητής θα είναι ο Ψαρίδης (Αθηνών) με βοηθούς τους Τζανή και Μημίδη της ίδιας Ένωσης. Ο άλλος ημιτελικός μεταξύ των Μικτών Πέλλας-Κοζάνης θα διεξαχθεί την Δευτέρα 29/05 και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Κατερίνης.