Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μιχ. Κουτεντάκης: “Με πίστη και συγκέντρωση μπορούμε να πάρουμε τη νίκη με τον Γιούχτα”

Στην πίστη και στη συγκέντρωση που θα δείξει η ομάδα του καθ΄όλη την διάρκεια του 90λεπτου του εντός έδρας ματς με τον Γιούχτα ρίχνει το βάρος ο προπονητής του ΑΟΤυμπακίου Μιχάλης Κουτεντάκης προκειμένου η ομάδα της Μεσσαράς να πάρει το τρίποντο της νίκης στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι της Κυριακής για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. 

Ο ίδιος μιλώντας στο Primesport.gr για το παιχνίδι με την ομάδα των Αρχανων επισήμανε: 

“Eίναι ακόμα ένα τοπικό ντέρμπι απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα όπως είναι ο Γιούχτας με παίκτες που ξέρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με εμπειρία στη Γ΄Εθνική. Και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν τη νίκη , εμείς από την Δευτέρα αφήσαμε πίσω το παιχνίδι με τον Πόρο και επικεντρωθήκαμε στο ματς με τον Γιούχτα. Πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου και με την απαιτούμενη πίστη και συγκέντρωση καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε” . 

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο τεχνικός του ΑΟΤυμπακίου μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Γιούχτα κυλάει ομαλά.