Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Δίας & Κόροιβος

Από ένα γκολ και έναν βαθμό πήραν Δίας & Κόροιβος

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να μην είχε κάποιο τέρμα, όμως η επανάληψη έκρυβε ένα χαμένο πέναλτι και δύο γκολ χωρίς όμως να υπάρξει νικητής με Δία και Κόροιβο και να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Στο πρώτο μέρος ο Κόροιβος είχε τις μεγάλες στιγμές με τρία χαμένα τετ-α-τετ με τους Αντωνακάκη και Μανιουδάκη χωρίς όμως να βρει κάποιο γκολ με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει ως την ανάπαυλα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα με τον Μανιουδάκη στο 65′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Δίας με τον Γουργούλα με κοντινό πλασέ στο 85′  έφερε το ματς στα ίσα και πήρε τον βαθμό, αφού πρώτα είχε χαμένο πέναλτι με τον Κεγιαδάκη στο 80′, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Πέραν του πέναλτι χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους είχαν και οι Ανετάκης και Γουργούλας χωρίς όμως να πετύχουν κάποιο δεύτερο τέρμα που θα τους χάριζε την νίκη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κόροιβος είχε αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Συνθέσεις:

Δίας: Μαστραντωνάκης, Γούργουλας, Παγωνάκης, Σηφάκης, Μπορμπουδάκης, Λεμονιάς Ε., Κεγιαδάκης, Λεμονιάς Β. (80′ Καναβάκης), Σπανουδάκης (73′ Φουλεδάκης), Πατσαδάκης (46′ Ανετάκης), Γκάγκας

Κόροιβος: Ζερβός, Σαφάρ, Σχοιναράκης, Ανδριανάκης, Καβάζης, Κάββαλος, Καλογεράκης, Μανιουδάκης, Ψυχογιός, Αντωνακάκης, Μανιώρος (88′ Δρίβας)