Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοχός: Οι αριθμοί του δεν λένε ψέμματα

Ο Μοχός βρίσκεται από την αρχή της σεζόν σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, έχοντας δείξει από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις του για την φετινή σεζόν. 

Στόχος του Μοχού δεν μπορεί να είναι άλλος από το να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ με τους αριθμούς του (στατιστικά) να μην λένε ψέμματα!

Το συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη έχει δώσει 13 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας γνωρίσει μόλις 1 ήττα, ενώ έχει κερδίσει 10 παιχνίδια και έχει 2 ισοπαλίες. Οι κιτρινομπλέ έχουν παράλληλα την καλύτερη επίθεση με 37 τέρματα, ενώ διαθέτουν και την καλύτερη άμυνα με 11 γκολ παθητικό. 

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +4 από την 2η θέση όπου βρίσκεται η Φαιστός (28 βαθμ.) ενώ έχουν και ένα ματς λιγότερο! Το βέβαιο είναι ότι ο προπονητής του Μοχού Αντώνης Λεκάκης έχει φτιάξει μία ομάδα που παίρνει σε κάθε παιχνίδι αυτό που θέλει, έχοντας φτιάξει ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο για την κατηγορία με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ υπάρχει ομοιογένεια με παίκτες που γνωρίζονται αρκετά χρόνια και παίζουν μαζί στην ομάδα.