Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπάσκετ : Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Α.Ο.Κ Χανιά για το ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ

Τα παράπονα της για την αντιμετώπιση που είχε από την διαιτησία στο ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ όπου ηττήθηκε στην παράταση εξέφρασε η διοίκηση του Α.Ο.Κ Χανιά.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη το πρωί αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η διοίκηση του ΑΟΚ Χανιά βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να στηλιτεύσει τη διαιτησία του πρόσφατου (9/10/22) αγώνα με τον ΟΦΗ.

Δεν ήταν ένα ή δυο ενδεχομένως λάθος σφυρίγματα αλλά δυστυχώς διαδοχικές αποφάσεις οι οποίες καθόρισαν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα 15″ πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, θεατρινίστικη βουτιά μετατράπηκε σε φάουλ 2 βολών και αποβολή του καλύτερου μας παίκτη και μάλιστα από τον διαιτητή που δεν είναι αρμόδιος για τον έλεγχο της περιοχής. Στην παράταση όπου οδηγήθηκε η ομάδα μας με το “έτσι θέλω”, σφυρίγματα, όπως π.χ. το καλάθι και φάουλ που μετατράπηκε σε επιθετικό φάουλ κλπ, της στέρησαν τη διεκδίκηση της νίκης επί ίσοις όροις.

Όσοι παρακολουθούν ή έχουν παίξει έστω και λίγο μπάσκετ αλλά πολύ περισσότερο οι αρμόδιοι μπορούν εύκολα να βγάλουν συμπεράσματα (και αποφάσεις), τα βίντεο είναι στη διάθεσή τους.

Ο σεβασμός στην προσπάθεια και τον ιδρώτα των αθλητών και προπονητών που είναι πάντα το αιτούμενο, στο συγκεκριμένο παιχνίδι πήγε περίπατο.

ΥΓ. 1: Είναι η πρώτη ανακοίνωση για τη διαιτησία στην ιστορία της ομάδας μας.

ΥΓ. 2: Συγχαρητήρια στον κ. Παναγιώτη Λεβεντάκο του συνδέσμου Αττικής για τη διαιτησία του.

ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ