Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπάσκετ: Μεγάλη νίκη απευθείας παραμονής για την Αναγέννηση κόντρα στον ΟΦΗ (80-64)

Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου ήταν η ομάδα που κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη με 80-64 στο κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ στα Δύο Αοράκια για την πρότελευταια αγωνιστική του 1ου ομίλου της National League 1 και σε συνδυασμό με την ήττα της Νέας Κηφισιάς από το Παγκράτι 

Aπό την άλλη ο ΟΦΗ που έκανε μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις του την τελευταία αγωνιστική θα πρέπει να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική στο Κλειστό του  ΒΑΚ τον Πρωτέα Βούλας προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει την είσοδο του στην εξάδα των Play Offs του 1ου ομίλου της National League 1.

To ματς 

Η ομάδα του Μυρ. Παπαδάκη έκανε ένα εξαιρετικό ματς ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο όπου με επιμέρους σκορ 26-17 πήγε την υπέρ της διαφορά στο +16 και κάπου εκεί με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου έληξε και το παιχνίδι αφού το τέταρτο δεκάλεπτο είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα με την Αναγέννηση να κερδίζει άνετα με 80-64 και να καλύπτει και την διαφορά των 15 πόντων που είχε χάσει στο ματς του πρώτου γύρου από τον ΟΦΗ στο Κλειστό του ΒΑΚ έστω και για θέμα γοήτρου.

Ο ΟΦΗ από την άλλη πέραν του πρώτου δεκαλέπτου στο οποίο με την λήξη του προηγήθηκε με 19-23 έκτοτε δεν μπήκε ξανά ποτέ στο ματς έχοντας και  τον Πιλκούδη από νωρίς στον πάγκο φορτωμένο με φάουλ και χωρίς να βοηθήσει αρκετά. Από την κρητική ομάδα διασώθηκε μόνο ο εξαιρετικός Παπάς που σημείωσε 25 πόντους αλλά δεν ήταν αρκετοί για το συγκρότημα του Β. Ράλλη.

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 37-30, 63-47, 80-64

ΑΣΑ Αναγέννηση (Παπαδάκης): Ραζής 8, Σπυριδάκης 7 (2), Κουρέπης 17, Βισέντιτς 11, Μαραγκάκης 7 (1), Βερτούδος 9 (2), Μητρόπαπας 15 (1), Οικονομόπουλος 6, Καρλής. Λαμπράκης, Κουκιαδάκης, Κριθινάκης.

ΟΦΗ (Ράλλης): Παππάς 25 (2), Λιανός 14 (1), Κασπίρης 9 (3), Πρωτογεράκης 3, Τσερκιτσόγλου 3 (1), Μποχωρίδης 2, Σταμπουλής 6, Ζαφειρούδης, Πιλκούδης 2, Καψάλης, Αντιφυλιώτης 2, Δραμουντάνης.