Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπάσκετ: Ντέρμπι κορυφής στη Νίκαια για την Αναγέννηση Αρκ., εντός με Κρόνο ο Εργοτέλης

Μεγάλο ντέρμπι κορυφής δίνει σήμερα η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου εκτός έδρας με αντίπαλο την πρωτοπόρο ομάδα του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής τον Άρη Νίκαιας στις 1.15 μ.μ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής . 

Το συγκρότημα του Μυρ. Παπαδάκη θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεκάθαρο στόχο την είσοδο στην τετράδα των πλέι οφ ανόδου και έχει 4-1 νίκες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Από την άλλη βέβαια η Αναγέννηση έχει το δικό της εκπληκτικό σερί με το τέσσερα στα τέσσερα στις πρώτες αγωνιστικές και αν περάσει νικηφόρα και από αυτό το ματς πάει για μεγάλα πράγματα φέτος στη Γ΄Εθνική.

Από την άλλη στις 5μ.μ στο Κλειστό του Λίντο ο Εργοτέλης μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική και μάλιστα εκτός έδρας επί του Χαλανδρίου θα επιδιώξει μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη και την πρώτη του εντός έδρας με αντίπαλο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου που φιγουράρει πάντως στην 2η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 3 νίκες και 2 ήττες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τα σημερινά ματς για την 6η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Νότου στη Γ΄Εθνική κατηγορία μπάσκετ: 

Κυριακή 13/11

Βυζαντινό Α.Κ. 17.00 Πέρα-Πορφύρας Μπον-Παπαδόπουλος Ανδ. (Παπαφωτίου)

Ν. Πεντέλης 13.00 Πεντέλη-Πανναξιακός Κουτσοδήμος-Μπαβέλας (Λιμνιάτης)

Λίντο 17.00 Εργοτέλης-Κρόνος Αγ. Δημητρίου Πετρόπουλος Γ.-Βαλουξής (Σκανδαλάκης)

Ν. Πέρκιζας 17.00 ΑΟΚ Χαλάνδρι-ΚΑΟ Μελισσίων Αλεξόπουλος Π.-Γαραντζιώτης (Ζερβούδης)

Μ. Λοϊζος 13.15 Άρης Νίκαιας-ΑΣΑ Αναγέννηση Καλαβρός-Τζαγκατζής (Αλετράς)

Γ. Παπασιδέρης 17.00 Κορωπί-Ηλιούπολη Αλεξόπουλος Χρ. –Σίμα (Αναστασίου)