Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπάσκετ: Στο Ηράκλειο τον Μάϊο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Αστυνομικών

Μια πολύ σημαντική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από τις 18 μέχρι και τις 25 Μαϊου όπου θα γίνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Αστυνομικών Μπάσκετ USPE που το διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και το Παράρτημα Κρήτης στο Ηράκλειο. 

Στα Κεντρικά Γραφεία της FIBA στη Γενεύη βρέθηκαν ο Πρόεδρος της U.S.P.E. και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Τζατζάκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Πικράκης  Γεώργιος και ο Ταμίας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Ζακεστίδης Κων/νος όπου πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της FIBA με την επισημότητα της κάθε διεθνούς διοργάνωσης, η κλήρωση της διοργάνωσης.

Στην κλήρωση πέραν των μελών της Διοίκησης της USPE παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της FIBA Ζαγκλής Ανδρέας, ο Εκτελεστικός Διευθυντής και πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Καμίλ Νόβακ και ο Αθλητικός Διευθυντής και πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Κόστα Ίλιεφ οι οποίοι στηρίζουν την διοργάνωση. Η συγκεκριμένη διοργάνωση πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και η επιλογή να πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο είναι ιδιαιτέρως τιμητική.