Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπάσκετ: Τίμησε τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη για την προσφορά του στην ομάδα ο ΟΦΗ (Photos)

Λίγο πριν αποχωρήσει το 2022 η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ τίμησε τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη και την εταιρία του Olive oil, που ακόμα μια χρόνια βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της ομάδας ως μέγας χορηγός!
 
Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ χάρισε στον κ. Ασσαργιωτάκη τη νέα φανέλα που κοσμεί το λογότυπο της εταιρίας του!
 
 
 
Η εταιρεία ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1996 και δραστηριοποιήθηκε στην εξαγωγή έξτρα παρθένου ελαιολάδου.
 
Από το 2009 δραστηριοποιείται και στην τυποποίηση έξτρα παρθένου ελαιολάδου, αποκτώντας δικές της εγκαταστάσεις στην γενέτειρα του ιδιοκτήτη της Ιωάννη Ασσαργιωτάκη, στο Αβδού Χερσονήσου.
 
Η εταιρεία έχει μια συνεχή ανοδική πορεία με την εξαγωγική της δραστηριότητα να επεκτείνεται σε 9 χώρες.
Έχει πιστοποιηθεί στην τυποποίηση έξτρα παρθένου ελαιολάδου και την διαχείριση ολικής ποιότητας από τον οργανισμό πιστοποιήσεων Q-CERT (ISO 22000:2018) και λειτουργεί υπό τις αρχές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
 
Από το 1999 η εταιρεία συμμετέχει κάθε χρόνο σε εκθέσεις και διαγωνισμούς ελαιολάδου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με αποκορύφωμα την τιμητική διάκριση του 2ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου (2016).
Είναι πιστοποιημένο μέλος της αγροτοδιατροφικής σύμπραξης Κρήτης (Agro Partnership Crete – Crete Land of Values).
 
Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Αβδού Χερσονήοσυ λειτουργεί εκθεσιακός χώρος και χώρος γευσιγνωσίας όπου φιλοξενούνται κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
 
H επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ ευχαριστεί την Olive oil και συγκεκριμένα τον κ. Ασσαργιωτάκη Γιάννη που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς παραμένει αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας μας τα τελευταία 2 χρόνια.