Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπεκατώρος: «Ο Γιούχτας είναι πολύ δυνατός στην έδρα του – Άδικο μία πρωταθλήτρια να μένει στην ίδια κατηγορία»

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπεκατώρου στο Primesport.gr για το παιχνίδι με τον Γιούχτα που ακολουθεί καθώς και για την διαδικασία των μπαράζ

Φτάσαμε στην 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην SL2 με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο και τις έδρες να έχουν αποδειχθεί το δυνατό σημείο των ομάδων καθώς μέχρι στιγμής έχουμε δει σε όλα τα παιχνίδια να επικρατούν οι γηπεδούχοι.

Την έδρα του Γιούχτα χαρακτήρισε όσα ένα από τα δυνατά σημεία της ομάδας των Αρχανών και ο ποδοσφαιριστής του Τηλυκράτη Λευκάδας, Αλέξανδρος Μπεκατώρος στις δηλώσεις του στο Primesport.gr για το παιχνίδι με τον Γιούχτα που ακολουθεί.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ερμή Ζωνιανών μίλησε στο Primesport.gr για την, κατά την άποψη του, άδικη διαδικασία των μπαράζ καθώς αφήνει μία πρωταθλήτρια ομάδα στην ίδια κατηγορία, την αξία που πρέπει να δώσει η ομάδα του στην νίκη με την Κοζάνη καθώς και για τον Γιούχτα που έχει μία πολύ δυνατή έδρα και είναι ο επόμενος αντίπαλος του Τηλυκράτη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Αλέξανδρου Μπεκατώρου:

«Τα μπαράζ για την άνοδο στην SL2 είναι ένα ειδικό πρωτάθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες.

Τα παιχνίδια είναι πολύ πιεστικά καθώς αγωνίζονται οι καλύτερες ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Σίγουρα υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση απ’ όλη την χρονιά και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστεί κάποια ομάδα αυτό με τα συνεχόμενα παιχνίδια που υπάρχουν.

Παρ’ όλα αυτά θεωρώ πως οι πιο έτοιμες ομάδες ψυχολογικά και αγωνιστικά θα καταφέρουν να μπουν στην τετράδα και να πάρουν την πολυπόθητη άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Αν και η άποψη μου είναι πως είναι άδικο κάποια ομάδα που έχει πάρει το πρωτάθλημα στο τέλος να παραμείνει στην ίδια κατηγορία!

Όσο για το παιχνίδι με το Γιούχτα που ακολουθεί, ξέρουμε πως είναι μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της.

Στις λίγες μέρες που έχουμε περιθώριο μέχρι το παιχνίδι δουλεύουμε πάνω στα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου για να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο και να μπορέσει να πάρει αξία και η νίκη μας στον προηγούμενο αγώνα με την Κοζάνη.»