Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπ. Παπαδομιχελάκης στο Primesport.gr: “O Αλμυρός έδειξε πόσο πολύ με ήθελε στην ομάδα”

Στον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε η ομάδα του Αλμυρού για να τον αποκτήσει στάθηκε ιδιαίτερα μιλώντας στο Primesport.gr ο Μπάμπης Παπαδομιχελάκης λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ομάδα του Γαζίου. 

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός επισήμανε επίσης ότι μεγάλο ρόλο στην απόφαση του έπαιξε και η παλαιότερη συνεργασία που είχε με τον προπονητή της ομάδας Μ. Σουτζή και τον Γιάννη Νικηφόρο στη Δαμάστα , ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και για τον πρόεδρο του Πόρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη που πρόσφατα έφυγε από την ζωή νικημένος από την επάρατη νόσο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μπ. Παπαδομιχελάκη στο Primesport.gr:

“Ο βασικός λόγος που επέλεξα την ομάδα του Αλμυρού είναι ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων του ο οποίος πραγματικά με συγκίνησε και έδειξε πόσο πολύ με ήθελαν, αλλά και το γεγονός ότι στο παρελθόν είχαμε μια άψογη συνεργασία τόσο με τον Μανώλη Σουτζή όσο και με τον Γιάννη Νικηφόρο. 

Τα τελευταία χρόνια ο Αλμυρός έχει κάνει άλματα προόδου και έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις και όχι μόνο του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και σε αυτό το κομμάτι θέλω να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι προκειμένου να βοηθήσω να γίνει ακόμη μεγαλύτερος σαν σύλλογος. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα η Γ΄Εθνική όπου πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά για να επιτευχθεί ο στόχος που έχουν βάλει οι άνθρωποι της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Θα ήθελα όμως να κάνω και μια αναφορά στον αείμνηστο πρόεδρο του Πόρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη. Θέλω να ευχαριστήσω το δ.σ του Πόρου και τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη για όσα προσέφερε τόσο σε εμένα όσο και στους συμπαίκτες μου αλλά και εν γένει στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Τέτοιοι άνθρωποι ήταν κόσμημα για το χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και θέλω να του πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ”.