Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Δαμιανάκης: «Μόνο νίκες για να πάμε εκεί που αξίζει την ομάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Μπάμπης Δαμιανάκης στο Primesport.gr για τον αγώνα του ΠΟΑ με τα Δειλινά το απόγευμα της Τετάρτης, για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου.

Ο στόπερ του ΠΟΑ αναφέρθηκε στην κούραση που υπάρχει, μετά τους συνεχείς αγώνες ανά τρεις ημέρες και το γεγονός ότι επιβάλλεται να κρατήσουν υψηλούς ρυθμούς στην απόδοση τους, ώστε η ομάδα να πάει εκεί που αξίζει, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε την καλή απόδοση που έχουμε της τελευταίες 3 εβδομάδες σίγουρα υπάρχει κούραση με παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή όμως πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κρατήσουμε σε υψηλούς ρυθμούς την απόδοση μάς γιατί κάθε αγωνιστική από εδώ και πέρα για εμάς είναι μόνο η νίκη μέχρι το τέλος για να πάμε εκεί που αξίζει την ομάδα. Όσον αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης όπως και κάθε παιχνίδι εξαρτάται από εμάς πιστεύω πολύ στους συμπαίκτες μου και με τις οδηγίες του προπονητή δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν μέχρι το τέλος. Περάσαμε και στους 8 του Κυπελλου και είναι και αυτός ένας στόχος για εμάς να πάμε την ομάδα πάλι στον τελικό και αυτήν την φορά να χαμογελάσουμε εμείς.»