Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Ντάγκινης: «Αν ισοφαρίζαμε το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Μπάμπης Ντάγκινης στο Primesport.gr μετά την ήττα της Μινωικής από τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο.

Ο τεχνικός της Μινωικής δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, τονίζοντας ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ διαφορετικό αν είχε καταφέρει η ομάδα του να ισοφαρίσει στα πρώτα τέταρτο του αγώνα, μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε.

Επιπλέον ο Μπάμπης Ντάγκινης μίλησε για το επόμενο παιχνίδι της Μινωικής, αυτό με την ΑΕ Κατσαμπά, το οποίο έκανε σαφές πως θέλει πολύ για να επιστρέψει στις νίκες και να βελτιωσει τη βαθμολογική της θέση η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Αντιμετωπίσαμε σήμερα μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος παρά τα προβλήματα που αντικρίσαμε όλη τη βδομάδα.

Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί σε δύο-τρεις περιπτώσεις τα καταφέραμε και βάλαμε δύσκολα στον ΠΟΑ, θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει έστω ένα γκολ ειδικά στο πρώτο τέταρτο με τον Ανδρεαδάκη το Δημήτρη που η μπάλα μπορεί να είχε περάσει και τη γραμμή του τέρματος και εκεί θα μπαίναμε στο παιχνίδι, θα ισοφαρίζαμε και το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό.
Δεν τα καταφέραμε είχαμε και οι δύο ακόμη ευκαιρίες μία με το δοκάρι του Μαρκόπουλου και στην επαναφορά ο Ρουμελιώτης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Εμείς πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε, να προετοιμάσουμε το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕ Κατσαμπά που το θέλουμε πάρα πολύ για να επιστρέψουμε στις νίκες και να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση.
Θέλω να ευχηθώ στον ΠΟΑ καλή συνέχεια και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία!!!»