Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Πίτσος: «Νίκη που μας δίνει ώθηση για την δύσκολη συνέχεια – Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας»

Δηλώσεις για την σπουδαία νίκη… ανάσα απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά παραχώρησε στο Primesport.gr ο Μηνάς Πίτσος.

Ο ικανός τεχνικός έμεινε πολύ ικανοποιημένος από το ποδόσφαιρο που απέδωσε η ομάδα του απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά με αποτέλεσμα να έρθει κι η άνετη νίκη όπως μαρτυρά το τελικό σκορ 3-0.

Ο Μηνάς Πίτσος δήλωσε πως οι παίκτες του πλέον έχουν καταλάβει τα όσα τους έχει επεσημάνει στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του Ερμή ενώ τόνισε πως με τις μεταγραφές που θα γίνουν αλλά και με αυτές που έχουν γίνει έως τώρα, τα Ζωνιανά θα παλέψουν εξαντλώντας όλες τις πιθανότητες τους, για παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πρώτα απ’όλα να ευχηθώ στην ομάδα του Ατρομήτου Πειραιά καλή συνέχεια και να πετύχουν όποιο στόχο έχουν θέσει. Όσον αφορά εμάς, ήταν επιτακτική ανάγκη να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι μπήκαμε σοβαρά, αποφασιστικά, δείξαμε από το 1ο λεπτό ότι θέλαμε να νικήσουμε στο παιχνίδι, παρουσιάσαμε μία πολύ καλή εικόνα, πετύχαμε τρία γκολ αλλά και μία πολύ σημαντική νίκη η οποία μας δίνει αέρα ψυχολογικό και ώθηση βαθμολογική για την δύσκολη συνέχεια. Θεωρώ ότι με τις μεταγραφές που έχουμε κάνει αλλά κι αυτές που έπονται, οι οποίες θα είναι σίγουρα 2 με 3, θα αλλάξει ακόμη περισσότερο η εικόνα της ομάδας. Σιγά-σιγά οι ποδοσφαιριστές μου καταλαβαίνουν αυτά που τους ζητάω και θέλω και νομίζω ότι θα το παλέψουμε, εξαντλώντας όσες πιθανότητες έχουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία.»