Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Παπαδάκης: «Ο ΠΟΑ είναι το φαβορί του ομίλου – Μία οικογένεια ο Γρανίτης»

Οι δηλώσεις του Μανώλη Παπαδάκη στο Primesport.gr για το παιχνίδι του Γρανίτη με τον ΠΟΑ

Ώρα μπαράζ μέρος δύο για τον Γρανίτη, ο οποίος θα ψάξει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΟΑ μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Ερμή Ζωνιανών στην πρεμιέρα των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Το Primesport.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή της Χανιώτικης ομάδας, Μανώλη Παπαδάκη, ο οποίος μας μίλησε για το ποια στοιχεία θεωρεί ότι χρειάζεται να έχει μία ομάδα για να πάρει την άνοδο, για το φανταστικό οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Γρανίτη καθώς και τον ΠΟΑ, που θεωρεί ως το φαβορί του ομίλου.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του νεαρού ποδοσφαιριστή του Γρανίτη:

«Εμείς προσπαθούμε πραγματικά όσο καλύτερα γίνεται να προετοιμαστούμε για όλα τα παιχνίδια των μπαράζ. 

Αυτό που θα κάνει την διαφορά με τις τρεις ομάδες που θα καταφέρουν να πάρουν αυτά τα τρία εισιτήρια για να ανέβουν θεωρώ πως είναι η εμπειρία και ένα πολύ καλό ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες που να έχουν παίξει και σε μεγαλύτερες κατηγορίες από το τοπικό.

Η ομάδα του Γρανίτη πραγματικά έχει κάνει κάτι που σπάνια το βλέπεις.

Έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα φανταστικό, μια οικογένεια που ο ένας βοηθάει τον άλλον και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο σε μια ομάδα!

Για το ματς με τον ΠΟΑ πάμε για το καλύτερο δυνατόν.

Να παίξουμε την μπάλα μας και ότι καταφέρουμε να πάρουμε από αυτό το ματς θα είναι συν για εμάς.

Ο ΠΟΑ είναι μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές, μια ομάδα που παίζει καλή μπάλα και είναι πραγματικά ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Κατά την γνώμη μου είναι και το φαβορί του ομίλου μας!»