Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Σαβουϊδάκης: «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας – Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Πανέτοιμος να υποδεχθεί τον ΠΑΟ Κρουσώνα είναι ο ΑΟΤ, στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι ασπρόμαυροι επιθυμούν να συνεχίσουν νικηφόρα έτσι ώστε να κρατήσουν την βαθμολογική απόσταση που έχουν από τους διώκτες τους, όμως γνωρίζουν ότι το έργο τους κρίνεται δύσκολο απέναντι στην ομάδα του Κρουσώνα.

Μια ομάδα από την οποία ηττήθηκαν πρώτη φορά φέτος, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Τυμπακίου, Μάνος Σαβουϊδάκης, μιλώντας στο PrimeSport:

«Θα είναι ένα δύσκολο ντέρμπι με μια ομάδα από την οποία προήλθε η πρώτη μας ήττα και δυσκολευτήκαμε πολύ στο παιχνίδι αυτό.

Εμείς αγωνιζόμαστε εντός έδρας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και για τον κόσμο που έρχεται και μας στηρίζει. Σε όλα τα ματς δίνουμε το 100%, ένα παραπάνω τώρα.»

Επιπροσθέτως σχολίασε την πορεία της ομάδας του, λέγοντας πώς η… περιπέτεια την οποία βίωσαν στις αρχές, τους έδεσε:

«Έχουμε κάνει πολύ καλή σεζόν, ωστόσο δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Στην αρχή όπως είναι γνωστό, δυσκολευτήκαμε πολύ, με την αναμονή… Αλλά αυτό μας έδεσε πολύ όλους, παίκτες και προπονητή. Παραμείναμε και πιστεύαμε ότι θα παίξουμε κανονικά στο πρωτάθλημα.

Ίσως και να μας έκανε καλό όλο αυτό γιατί βιώσαμε δύσκολες στιγμές τον πρώτο μήνα που αγωνιζόμαστε σερί Τετάρτη-Σάββατο. Ωστόσο, ευτυχώς, τα καταφέραμε πολύ καλά!»